Pogotovo to dolazi do izražaja kada vidite suprotnosti koje se privlače. Eto, novi par Seka i Sale su baš takvi. Potpuno različiti, a ne mogu jedno bez drugog. Seka je onaj tip žene što uživa da prazni džepove drugima i koji tera svog muškarca da rinta po celu noć i dan. Sale se ne žali i udovoljava joj. A ženski rod ga obožava. Njegova pojava uvek oduševljava dame i one se tokom čitave godine pitaju – Kada će konačno da stigne Sale? On se usled Sekinog pritiska pojavio mnogo pre vremena i sada ga možemo sresti svuda u gradu, na svakom drugom mestu.

Pre nego što se desila Seka, nije bio Sale baš toliko vredan. Daleko od toga. Njegova lenjost je prosto frustrirala, naročito pripadnice lepšeg pola. I ljubav je definitivno čudo, eto i Sale se promenio. Ne smeta njemu promena ritma života i ova naporna šljaka, jer zna da je to jedini način da se izbori sa posledicama koje proizvodi Sekino ponašanje.

Nije ovo ljubav za koju navijamo, štaviše, svi jedva čekamo da Seka (svetska ekonomska kriza) i Sale (rasprodaja) raskinu, da ih prođe strast. Za razliku od Saleta koji je krajnje simpatičan i dopadljiv, Seka je jedna smaračica i bilo bi lepo da se odseli odavde i da joj konačno vidimo leđa. A Sale? Sale slobodno neka ostane i neka nastavi vredno da radi.