Foto: Miloš Vojnović

„Ovu pjesmu sam, sa osam godina, prvi put čula u filmu ‘Hanka’ iz 1955. godine, inače meni jedan od najdražih filmova, ikada. Stihovi Branka Radičevića, originalan naslov ‘Ukor’. Od tada traje ljubav za istu…“, objašnjava Amira.

Na novom izdanju „Live At Arena“ (Blue Ray i dvostruki CD, Croatia Records) zabeležen je koncert koji je prošlog avgusta Amira održala u Areni u Puli u pratnji izvrsnog sastava iz Norveške „Trondheim Solistene“, kada je izvela i tradicionalne bisere kakvi su „Što te nema“, „Emina“, „Tiho noći, moje zlata spava“, „Oj, ti momče Ohrigjanče“, „Moj dilbere“, „Ajde Jano kolo da igramo“, „U đul bašti“ i druge.

Amiru ovo jeseni ponovo očekuje susret sa beogradskom publikom 25. oktobra u Sava centru, što će biti njen peti nastup u regionalno prestižnoj dvorani koju redovno puni u poslednjih nekoliko godina.

„Prošlo je dugo od posljednjeg susreta sa beogradskom publikom u martu 2018. godine…Vraćamo se ove jeseni u Beograd i sreći nikad kraja! Svi smo se već poželjeli! Pripremamo novu priču, nešto lijepo, a imaćemo i neke goste. Neću otkrivati koje, ni koja će biti postava na sceni sa nama, ali biće definitivno sjajno“, kaže Medunjanin.

Ulaznice 1.500, 1.800, 2.100 i 2.500 dinara se mogu naći na blagajni Sava centra i preko www.tickets.rs.

Povezani tekstovi