Stanković: Juče smo bili najbolji, danas gard 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Trener Crvene zvezde želi pobedu protiv TSC-a, na kraju jesenje polusezone u kojoj šampion kaska za Partizanom.

Posle remija sa Radnikom, ovog ponedeljka, braniocu titule potreban ceo „plen“ u Bačkoj Topoli (sreda, 16.05), da ne bi još više produbio bodovnu razliku u odnosu na večitog rivala.

„Cilj nam je da donesemo tri boda. Rekao sam to i pre Radnika, ali desilo se šta se desilo. Peh, ponovo protiv njih. Za nas je ovo mini-finale, probaćemo da pobedom završimo godinu. Trenutno imamo dva boda manje od lidera na tabeli, a oni svoju utakmicu igraju danas. To je Zvezda, pre tri dana smo bili najbolji, a onda dođe momenat gde ponovo moramo da dignemo gard. Prvenstvo je dugačko, ali imamo za šta da se borimo i nećemo odstupati od toga. Imamo i igrače koji mogu da odgovore na to. Realno je da bude uspona i padova, ali bitno je da reakcija bude zvezdaška“, rekao je na konferenciji za medije trener gostujućeg tima Dejan Stanković.

Šef stručnog štaba učesnika osmine finale Lige Evrope ni ovog puta nema ceo igrački kadar na raspolaganju.

„Gajić ima problem sa zadnjom ložom, takođe i Živković je obnovio povredu koja ga je pred Bragu mučila. Videli ste i u Portugalu da njegov učinak sa loptom nije bio kakav smo očekivali, ali kretnja bez lopte je bila zadovoljavajuća. Tako da, verovatno neće igrati sutra. Da imamo još neku utakmicu posle TSC-a, bio bi u konkurenciji, ovako nisam siguran. Takođe, pokušaćemo da oporavimo Petrovića za sutrašnji meč. Nikolić i Falko su spremni kao što ste videli“, objasnio je Stanković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari