Spanuslis: NBA klubovi veruju Megi 1 EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Nekada fenomenalni grčki košarkaš oduševljenm načinom rada i postignućima beogradskog kluba.

On će u Beogradu kao trener voditi selekciju „U18 Next Generation Team Belgrade“, sastavljenu od talenata iz više zemalja, a dolazak u srpsku prestonicu iskoristio je za posetu Mega Mozzartu iza kog stoji njegov nekadašnji menadžer Miško Ražnatović, jedan od najzaslužnijih za to što je danas NBA superstar Nikola Jokić.

“On je moj agent, veoma sam zahvalan, jer smo imali sjajnu saradnju 20 godina. Ta naša saradnja prevazilazi poslovni odnos, postali smo kao porodica, veoma smo bliski prijatelji. On je sa Megom napravio neverovatnu stvar. Fantastično se radi sa mladim igračima iz čitave Evrope. Ova dvorana je fabrika košarkaških talenata. Svi NBA timovi sada imaju veliko poverenje u ovaj klub.

Žele da gledaju njihove treninge, da prate njihove igrače. Sada svi znaju da Mega fantastično radi sa mladima, da su među najboljim klubovima u tom segmentu i da će tu uvek pronaći veoma perspektivne igrače“, kaže za Megin sajt Spanulis“, izjavio je za klupski sajt Vasilis Spanulis.

Kao uspomenu na ovu posetu, generalni menadžer Mega Mozzarta Goran Ćakić je uvaženom gostu poklonio dečije dresove Mege sa imenima šestoro dece slavnog Grka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari