Ajzea Tomas na probi u Lejkersima 1epa07994193 Washington Wizards guard Isaiah Thomas (C) gets past defending Boston Celtics guard Brad Wanamaker (R) and Boston Celtics center Enes Kanter (L) of Turkey during the second quarter of the NBA basketball game between the Washington Wizards and the Boston Celtics at the TD Garden in Boston, Massachusetts, USA, 13 November 2019. EPA-EFE/CJ GUNTHER SHUTTERSTOCK OUT

Dolaskom Rasela Vestbruka „seleri kep“ Los Anđeles Lejkersa na gornjoj je granici u meri da zbog visina plata Lebrona Džrjmsa i Entonija Dejvisa „jezerdžije“ za dodatna pojačanja moraju da traže slobodne agente, prevashodno veterane.
Jedan od njih, Ajzea Tomas, trenutno se nalazi na svojevrsnoj probi u Lejkersima.

Na poziciji organizatora igre Lejkersi imaju Vestbruka, to mesto može da pokrije i Džejms, ali pravu rezervnu „jedinicu“ zlatno-ljubičasti trenutno nemaju.

Jedan od igrača koji su na došli na probu u tim iz Stejpls centra je dvostruki Ol-star Ajzea Tomas, 32-godišnji poenter, koji je u uspešnoj karijeri nastupao za Sakramento, Finiks, Boston, Klivlend, Lejkerse, Denver, Vašington i Nju Orleans.

Jedna od opcija koju Lejkersi razmatraju je i Daren Kolison – 33-godišnjak je poslednji put u NBA igrao 2019. godine, a bio je igrač Nju Orleansa, Indijane, Dalasa, Klipersa i Sakramenta.

Lejkersi su zainteresovani i za Majka Džejmsa, koji je prethodnu sezonu započeo u moskovskom CSKA, ali je posle sukoba sa trenerom Dimitrisom Itudisom i upravom kluba sezonu okončao u Bruklin Netsima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari