Andrea Petković: Novak će oboriti rekord i bez Melburna, a šta ćemo sa izbeglicama?

Nemačka teniserka naših korena napisala vrlo poučan autorski tekst u vezi sa poslednjim dešavanjima u životu i karijeri Đokovića

Ostavite komentar


  1. Ne razumem zasto profesionalni sportisti s vremena na vreme ne bi smeli da pojedu slatko, uostalo i jedno pivo. Novak je ekstrem i nije merodavan za ostale profesionalne sportiste.

  2. Zasto Novak nece da se vakcinise?Zasto ima kontroverzan stav u odnosu na nauku?Zasto se zalaze za alternativnu medicinu i pseudo nauku?“Poznajem ljude koji su uspeli snagom vere i energetske transformacije,da i najtoksicniju hranu pretvore u zdravu hranu i vodu“izjava je Djokovica iz 2020god.Zasto veruje u gluten?Zasto ide da posecuje „piramide“ u Visokom,za koje se tvrdi da su deo neke napredne vanzemaljske civilizacije i posle toga izjavi da se oseca „regenerisan“?To je zato sto je ubedjen da sva ta njegova verovanja imaju vaznu ulogu u njegovom uspehu.

  3. Izbeglice ostaju u srbiji, kakoste humani haha, da evropa nedaje pare za to drzalibih u zatvoru , seronje balkanske.

  4. Svako ljudsko bice je samostalno da donosi odluke o svom zivotu. Onog trenutka kad Nas usablone postajemo ovce.

  5. Nisam vernik, ali ti si pravi primer kako je neko prodao veru za večeru. Pričaš o izbeglicama i kako Srbija postupa sa njima, a verovatno ni ne znaš istinu. Ono što je sigurno, Srbija nije učinila zla za celu istoriju koliko SAD za poslednjih 30 godina.

  6. Bravo za tekst. Retko se čuje perpektiva nekoga ko poznaje intimno šampionskog odricanja. Vrhunski talent i neprestan i totalan fokus, a ne samo „prirodan“ talenat. Uz sve to, to ne znači da Novak ne bi trebao da javno prihvati činjenicu da su vakcine protiv kovida sprečile smrt na stotine hiljade, ako ne i milione ljudi i uz to, “oslobađuju” medicinski sistem da leči ljude koji su u kritičnom stanju…Mi se ovde i dalje bavimo individualnim slobodama izuzetnog tenisera, umesto da shvatimo da su sistemske stvari u pitanju: bio-hemija kao budućnost kontrole države nad masom. Koje je rešenje? Nemam pojma i neću da se pretvaram da znam.

  7. Najlepsa teniserka je i pametna, i osetljiva, i iskrena, takva je pretpostavljam rodjena, i tako vaspitavana, a da bude istinoljubiva pomogla joj je mozda malo i Nemacka, jer mi Slaveni imamo toliko drugih vrednosta i svetinja da se za istinu ne nadje dovoljno mesta

  8. Bravo za tekst, bravo za podršku prijatelju koji se razlikuje od mnogih, pa i Tebe same! Bravo za Tvoju mladost, Tvoj um, bravo za prihvatanje različitosti, bravo za Tvoju ljubav i razumevanje drugih , ugroženih! Novak jeste poseban, veliki čovek, a opet sasvim običan i dostupan svima! Voli sve ljude, čak i one koji su se o njega ogrešili, koje je Bog stavio na iskušenje! Nisu se prepoznali! Na potezu je ON, vreme će pokazati!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.