Armenulić: Novaku pao kamen sa srca

Đoković više nije prvi teniser sveta, čelna pozicija u rukama Endija Mareja

Ostavite komentar


  1. Novak je za klasu bolji igrač od Marija i prvo mesto na ATP listi mu je prepustio u dogovoru sa sponzorima i to je prava istina. Pogledajte poslednji poen u prvom setu protim Čilića gde se jasno vidi da mu ga je poklonio.

  2. Nema se sta dodati komentaru gospodina Armenulica. Nole je i dalje najbolji. Njegovo je pravo da li ce da igra ili ne tenis i nadalje.

  3. Sa nama Srbima, hteli ili ne hteli priznati, nesto nije u redu,Evi, sad je opet, neko drugi kriv, ili je Novak sam to poklonio (iako je jos uvek najbolji) i kojekakve gluposti. Kao vatreni navijac Novaka porucujem mu: ostani kakav jesi, ozdravi, pripremaj se, postuj protivnike i sebe i sve ce biti najbolje.Ako ne budes prvi na listi, zao mi je, bio si dugo, a sada je tu Marej i najvaznije:Velike cestitke Mareju, dugo je bio u Tvojoj senci i ni traga ni besa, ni opravdanja ni mrznje, bas kao i kod Tebe.Dragi, Nole, Ti nisi uopste kao mi i zato si uspeo, ali si nas i umesto da budemo na to ponosni, mi cemo sada trazimo izgovore i opravdanja, kao i za sve gluposti, koje pravimo.

  4. Malo li je drugi na svetu?Posle toliko vremena provedenog ne tronu.Dovoljno si pruzio tenisu i Srbiji ,pa imas pravo na opustanje i odmor.Lakse je juriti prvo mesto nego biti na vrhu igrac na koga se svi loze.Srecno NOLE .Nadam se da cemo te opet videti na tronu.Ne secam se da je Srbija ikada imala ovakvog coveka i sportistu.

  5. Moze,da bude prvi,drugi,treci,ipak je Novak najveci.
    Ono sto je ON postigao je neizbrisivo u istoriji tenisa!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.