Armenulić o odluci ATP-a da se Vimbldon ne boduje: Englezi se svete Đokoviću jer nije uzeo njihovo državljanstvo

Finalisti Vimbldona najveće žrtve sulude odluke ATP da se Vimbldon ove godine ne boduje

Ostavite komentar


  1. Sve je to biznis. Daleko od rekreacije i decacke zabave.
    Tako da moras igrati kako lova kaze.

  2. Posle ovako smešnog naslova nema smisla čitati tekst.
    Englezi da imaju nešto protiv Novaka uskratili bi mu vizu, a i nigde nije garantovano da će on osvojiti. Videlo se da kraljevska porodica uživa u razgovoru sa njim i da nije bilo samo formalno ćaskanje već sa obostranim respektom!
    Predlog za ove što ovako mlate da pre sledećeg turnira svu imovinu stave da Novak osvaja.
    Naknadna pamet je najjeftinija!

  3. Pa stvarno. Nije Vimbldon, tj. nisu Englezi odlučili da se neće dodeljivati bodovi, nego ATP. Osim toga, u vreme kada se o tome odlučivalo, Djoković nije bio osvojio turnir, niti je iko mogao da sa sigurnošću pretpostavi da će ga osvojiti. Armenulić jeste bio selektor reprezentacije, ali mu ove izjave, teorije zavere, i nisu baš za objavljivanje.

  4. 7 mesto pa šta svako normalan zna na kojem je mestu Nole.Samo belosvetski idioti misle da su ovim postupkom nešto postigli.Zato ljudi samo opušteno bez nervoze.

  5. Armenulić priča gluposti. Vimbldon je rešio da zabravni učešće teniserima iz Rusije i Belorusije, ali nije želeo da ATP i WTA odgovore na to oduzimanjem bodova. To i njima nije odgovaralo. Nisu ni gledali u pasulj da će Novak da osvoji. Naštetili su i svojim teniserima za koje se računalo da će dobro proći na turniru.

Ostavite komentar


Sport

Večiti derbi ne menja sudiju 10

Večiti derbi ne menja sudiju

Večiti fudbalski derbi Crvene zvezde i Partizana, njihov 173, sudar za bodove u državnom prvenstvu, sudiće isti sudija koji je delio pravdu i u 172.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.