Australija ukinula vizu za prvog tenisera sveta, planiraju da Đokovića deportuju u četvrtak

Ostavite komentar


  1. Pa svi su znali da će tako biti! Ko se majmuniše, završi ko majmun. Oprostite mi, majmuni.

  2. Verujem da im je odluka doneta na osnovu vazecih zakona u zemlji i da nema sanse da bude povucena. A dobili su i argumente kao na dlanu. Zao mi je, naravno, ali sve je ovo tako naivno od nas.

  3. Taj „majmun“, kako ga je nazvala jedna „gospođa“ u svom komentaru, je među prvima poslao pomoć Australiji kada su je zadesili požari. A vizu je morao da ima, jer ga bez nje ne bi ni pustili da poleti sa tranzitnog aerodroma.

  4. Glupost i neptomisljenost imaju cenu, dugorocno je sebe stavio u poziciju da se bilo koja njegova odluka ili misljenje dovode u pitanje jer ce bilo ko moci da ga pozove na nerazumne greske u proslosti. Narocito masa sklona cipelarenju u svakom pogledu nedostojna njegovih dometa koje bez preke potrebe dovodi u pitanje.

  5. Iskreno, nisam ocekivao da je Australija tako ozbiljna drzava. Bravo za odluku. Nema pregovora sa antivakserima, pa makar bili milioneri poput Djokovica. Dana kada imamo drzavu koja Novaku usred pandemije zabrani organizaciju takmicenja u sred Beograda (na kojem su se porazboljevali silni ljudi) znacu da zivim u normalnoj Srbiji. Do tada, Australija postaje mesto za razmatranje za zivot.

  6. Cela planeta je saznala da je Australija zemlja pred cijim zakonima su svi ljudi jednaki,a da je inat najgori savetodavac.

  7. Rampa Djokovicu, Sankcije Dodiku…Zapad opet Srbima uvrce usi, zavrce ruke i steze meko meko tkivo…Treba mu izbaciti iz Srbije ne samo Rio Tinto nego i agenture..

  8. Ozbiljna drzava.Ne moze tamo nista preko veze,bez obzira koliko si uspesan u poslu kojim se bavis.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.