Australijska ministarka unutrašnjih poslova: Đoković može kad hoće da napusti zemlju

Ostavite komentar


  1. Da, samo je zaboravila da navede da ako ofluči da napusti zemlju, dobija zabranu ulaska 3 godine. Bili su i ostali dripci Australijanci. Čak nemaju ni predsednika nego guvernera koji sluša šta mu se naredi iz Engleske. Obična, što bi Rusi rekli gubernija.

  2. Đoković nije zarobljenik u Australiji. On može napustiti zemlju u bilo kom trenutku kad poželi, kažu Australijske vlasti. Dakle, ovo su igre bez granica g,Novaka. Ko zna šta je razlog, pare, sponzori, inat, Čudno!

  3. Kao i uvek ovu vest ni na jednoj rezimskoj nazovi televiziji ili toalet-novini ,nisu objavili ovu vest.Da bi i dalje blejili u stadu “ da nas svi mrze ,jer smo najbolji“ i ostale primitivne gluposti .

  4. Gospođo,iživljavate se nad Novakom i skupljate jeftine poene za svoje glasače.
    Nadam se da je sudija profesionalac i da će omogućiti Novaku da uđe u Australiju!

  5. Kakav bezobrazluk! On može i da uđe i da izađe kad hoće! Šta misli ova, ako je ministarka da može jednom Noletu da ograničava kretanje! On može da ulazi gde hoće bez išta da pita!

  6. Novak je sam kriv za situaciju u kojoj se
    nalazi. Odavno je znao da je svima ko želi u Australiju potrebna vakcina. Nije to ispoštovao i sad ima problem.

  7. Treba dosta iskustva u prelasku granica da bi se ispravno razumela ova situacija.Vlasti svih zamalja a naročito Australije se ponašaju prema ljudima surovo.Sama činjenica da su svojim državljanima branili da se u vreme korone vrate kući iz inostranstva govori dovoljno.Psihopatsko ponašanje državnih službenika ,je više pravilo nego izuzetak

  8. Prvo Mir Božiji, Hristos se rodi. Sve sve, ali ovi što komentarišu kako je Australija zemlja u kojoj se zna red neka odu malo tamo oa će im biti jasno zašto se srbi vraćaju, jer je živit postao pakao. A drugo, kakvi ste ljudi kada pljuhete Novaka? Sram vas bilo!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.