(VIDEO) Bahar uoči meča s Jang bojsom: Mentalno smo se promenili, Olajinka i Rodić i dalje neizvesni 1Foto: EPA-EFE/PETER KLAUNZER

U utorak u 21 čas Zvezdini fudbaleri igraju ključnu utakmicu u Evropi.

U pretposlednjem kolu Lige šampiona sastaju se u Bernu s Jang bojsom, s kojim bodovno poravnati vode bitku za treče mesto u grupi i ostanak u takmičenju UEFA i na proleče (trećeplasirani se seli u Ligu Evrope).

Oba tima imaju po bod iz beogradskog remija (2:2). Evropski prvak Mančester siti i nemački bundesligaš Lajpcig su već izvadili kartu za osminu finala.

„Moramo da budemo fokusirani i da shvatimo značaj utakmice. Gledali smo mečeve Jang bojsa i znamo koliko su dobri i opasni na svom stadionu. Mi smo se u poslednje vreme mentalno promenili. Želimo da budemo agresivni i da neprestano vršimo pritisak na rivala. Sviđa mi se kako su igrači trenirali u poslednje vreme i koliko su posvećeni utakmici. U završnici utakmice u Beogradu smo odigrali najbolje ove sezone i za to smo nagrađeni izjednačujućim golom. Da se igralo još deset minuta, pobedili bismo“, rekao je trener crveno-belih Barak Bahar, od koga se očekuje da najzad iznese tim do visina navijačkih očekivanja.

Bahar je na pres-konfrenciji u Bernu istakao da su se levi bek Rodić i krilo Olajinka postepeno oporavili od povreda, ali da je i dalje neizvedno hoće li krenuti od početka ili bar s klupe.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari