Bazel bez Strahinje Pavlovića u Marseju 1foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

U Monaku je tokom sezone maltene ispao iz sastava, zatražio je zbog toga da bude prosleđen na pozajmicu, s obzirom na to da mu se status nije promenio ni po odlasku Nika Kovača. Ipak, dolaskom u Bazel, Strahinja Pavlović napravio je nekoliko kikseva zbog kojih je ugrozio mesto u startnoj postavi, u kojoj sigurno neće biti na večerašnjem gostovanju Marseju.

U švajcarskom klubu su od ranije bili upoznati sa činjenicom da Pavlović neće imati pravo nastupa u osmini finala Lige konferencija, protiv Olimpika.

Pavlović je u Bazel došao poslednjeg dana prelaznog roka u Švajcarskoj, a do tada je već bio zatvoren rok za registraciju igrača za takmičenja UEFA. Zato, pored Pavlovića, na spisku se nije našao ni mađarski napadač Adam Šalaj, koji je došao iz Majnca.

I da nije takva situacija, veliko je pitanje da li bi Pavlović uopšte zaigrao u Marselju. Veoma loše se pokazao mladi defanzivac od dolaska u Bazel.

Protiv Ciriha je u porazu od 4:2 bio najgori pojedinac meča i direktno je kriv za poraz, a potom je protiv Sent Galena (2:2) izmenjen posle samo 26 minuta. Pobedu nad Luganom (2:0) prošlog vikenda gledao je zato sa klupe…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari