Bez Borjana zbog kovida 1foto: Srđan Stevanović /Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde već danas putuju u Tursku (Antalija) gde će boraviti tri nedelje, do 3. februara. U tom periodu odigraće i nekoliko kontrolnih mečeva, a rivali će biti Maribor, Lask, Šahtjor Donjeck i Šahtjor Soligorsk.

Kapiten i golman Crvene zvezde Milan Borjan nije se pojavio na prvoj prozivci. On je na brzom testu bio pozitivan na koronavirus. Nije imao simptome, u klubu  očekuju da se kanadski reprezentativac priključi ekipi čim se stvori mogućnost.

Borjan i trener Dejan Stanković su na kraju godine bili u sukobu koji je izazvao i Borjanovu najavu odlaska iz kluba.

„Da bih pisao lepu budućnost, prošlost mora da se ostavi iza. Ja nemam nikakav problem. Zvezda je iznad svega, iznad svakog, pa i mene. Sve što je bilo i ostalo u prošloj godini, ja nemam problem. Ne verujem da ga ima i Borjan. Svako bi trebalo da misli na ciljeve kluba“, rekao je Dejan Stanković.

U odnosu na prvi deo sezone neće biti Miloša Degeneka i Alekse Vukanović, dok je pojačanje Ohi Omoidžuanfo.

„Dva profesionalca, dva momka koja su ostavila trag u Zvezdi. Ohi je svestan gde je došao, spreman je za svaki izazov, prava je sredina da se dokaže i pokaže“, izjavio je Stanković i prokomentarisao činjenicu da njegov tim u prolećni deo sezone ulazi sa pet bodova zaostatka za vodećim Partizanom.

„Čeka nas jak i važan put u drugoj polusezoni. Svesni smo u kakvoj smo situaciji, krenućemo dosta jako sa pripremama. Fokusirani i spremni za izazove“, zaključio je trener crveno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari