Bibras Natho produžio ugovor sa Partizanom 1Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Izraelski internacionalac i fudbaler Partizana Bibras Natho produžio je ugovor sa ovim klubom.

Po novom ugovoru on će u Partizanu ostati do kraja naredne sezone, a trenutni mu je isticao poslednjeg dana juna ove godine.

Ovu vest je sa radošću primio trener „crno-belih“ Aleksandar Stanojević koji je rekao da je Nathov ugovor značajan za sve u Partizanu.

„Svaki igrač koji produži ugovor pokazuje poverenje. Nadam se da će biti još novih potpisa, kraj je sezone, klub vodi pregovore, videćemo… Meni to uvek donosi mir i time pokazuju da se oni osećaju lepo ovde“, rdodao je trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Sam fudbaler nakon potpisa novog ugovora nije krio sreću što ostaje među „crno-belima“.

„Veoma sam srećan što sam produžio ugovor sa Partizanom! Kao što sam više puta istakao, ovaj klub je moj život, a posebno što izuzetno verujem u ovaj tim, tim koji može još više i verujem da možemo da budemo prvaci! Ako se to ne desi, bićemo sigurno sledeće godine, jer verujem u ovaj projekat na čelu sa šefom Stanojevićem, verujem u sve ovo što vidim i osećam! Ja ću, lično, dati sve od sebe, za navijače i tim, za klub! Želim da ovako nastavimo i budemo samo još bolji!“, poručio je Natho.

Natho je u Partizan došao u avgustu 2019. godine i do sada je odigrao 116 utakmica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari