Bogdanović: Ne smeta mi što ulazim sa klupe 1Foto: Beta/AP/Hakim Wright Sr.

Bio je prinuđen da propusti pet poslednjih mečeva zbog problema sa kolenom, ali već na povratničkom i to protiv bivšeg kluba, Bogdan Bogdanović pružio je odličnu partiju u pobedi Atlante nad Sakramentom (124:101). Popularnom Bogiju nije smetala činjenica da je duel sa Kingsima počeo kao rezerva.

Nakon pposlednjih problema sa kolenom, Bogdanović se vratio za duel sa Sakramentom, koji je odigran u Džordžiji. Srpski košarkaš ubacio je Kingsima 18 poena, šutirajući iz igre 6/11, a uspeo je da upiše i sedam asistencija.

Tokom njegovo odsustva, Houksi su napravili određene kadrovske promene upravo na mestima beka i niskog krila, koje pokriva srpski as. Kem Rediš je otišao u Njujork Nikse, baš kao i Solomon Hil a u redove Houksa stigao je Kevin Noks. Ova rokada ne bi trebalo da utiče na ulogu Bogdanovića u timu, kao ni na minutažu

Doduše, Bogdan je meč sa Sakramentom počeo kao rezerva.

„Nikada me to nije zanimalo u karijeri. Uvek sam hteo da pobedim. Nikada nisam razmišljao previše o tome. Volim da izađem na parket i igram igru koju volim. Ako trener misli da moram da ulazim sa klupe da bismo pobedili, to je u redu. Uradiću šta je potrebno“, naveo je Bogdanović.

Priznao je srpski bek da je imao malih problema sa kolenom u drugom poluvremenu.

„Dobro sam se osećao, nije bilo strašno. Malo je bilo problema u drugom poluvremenu jer nisam mogao opet da se lepo zagrejem, ali moram da pronađem način i to da rešim“, otkrio je Bogdan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari