Borićemo se u Riju 1Foto: Nenad Kovačević

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije završava pripreme na Zlatiboru, a selektrorka Marina Maljković je rekla za Danas da od Olimpijskih igara u Riju očekuje da naš tim „pokaže borbenost i želju za pobedom“.

– Očekujem da se borimo za Srbiju, kao što smo se borili svih ovih godina i to naš narod poštuje. Srbija će dozvoliti da izgubiš, ali neće oprostiti ako se ne boriš. Na osvovu tog principa, razvila se naša energija i ljubav između košarkašica i našeg naroda jer smo, u poslednih nekoliko godina, na svim takmičenjima pokazali borbenost i spremnosti da se borimo za grb svoje zemlje – rekla je za Danas selektorka Maljković, koja je, sa košarkašicama Tamarom Radoče i Nevenom Jovanović, posetila decu iz Hrvatske, sa Kosova i Metohije i sa juga Srbije, koja do 20.jula borave u kampu na Zlatiboru.

Istakavši da su pripreme protekle u najboljem redu, selektorka je navela da je najvažnije da u timu nema povreda.

– Zlatibor je naša oaza mira i pravi dom ženske košarkaške reprezentacije. Mi ovde uživamo i treniramo u prelepoj hali Wai Tai i na celoj planini i imamo izuzetne uslove za rad – poručila je selektorka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari