Borjan: Vraćamo srpski fudbal tamo gde pripada 1Foto: RedStarBelgrade

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je danas da je presrećan što je njegova ekipa prva koja je uspela da se drugi put zaredom takmiči u ovakvom formatu Lige šampiona i istakao da je vreme da se srpski fudbal vrati na stare staze uspeha.

„Tri godine zaredom smo u grupnoj fazi evropskih takmičenja, mislim da ni sami nismo svesni šta smo uradili. Doneli smo ogromnu radost zvezdašima i celoj Srbiji. Ponosan sam na celu ekipu i na navijače koji su bili naš 12. igrač i mnogo nam pomogli na terenu“, rekao je Bjelica za klupski sajt.

„Dugo su čekali ljubitelji fudbala u Srbiji da neki naš klub gledaju u najelitnijem evropskom takmičenju. Izuzetno sam srećan što smo mi prva srpska ekipa koja se drugi put zaredom takmiči u ovakvom formatu Lige šampiona. Vreme je da se srpski fudbal vrati na stare staze uspeha“, dodao je on.

Zvezda će se takmičiti u Grupi B sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom.

„Bogatiji smo za evropsko iskustvo od prošle godine. Izvukli smo pouke i sada znamo na kom nivou se igra fudbal u Ligi šampiona. Stručni štab radi odličan posao, kvalitetno analiziraju svakog protivnika i to će nam mnogo značiti. Daćemo sve od sebe da obradujemo naše navijače. Odmerićemo snage sa najkvalitetnijim evropskim ekipama i svi sa nestrpljenjem očekujemo početak grupne faze“, rekao je Borjan.

Golman Zvezde je kazao da mu prijaju pohvale zbog dobrih partija, ali da je najvažnije da je ekipa uspešna.

„Kada igrate u Crvenoj zvezdi nema potrebe za dodatnom motivacijom. Svaki novi dan je novi izazov. Bogata istorija i ogromna armija navijača su ono što nas obavezuju da u svakom trenutku dajemo sve od sebe. Prijaju pohvale na račun moje igre, ali najvažnije je da je ekipa uspešna“, zaključio je Borjan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari