Gde možete da gledate evroligaški duel Crvene zvezde i Monaka? 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Srpski i francuski klub sastaju se u 6. kolu najjačeg kontinentalnog košarkaškog klupskog takmičenja.

Posle prošlonedeljnog pobedonosnog prvenca u novoj sezoni Evrolige, na utakmici sa Bajernom, Crvena zvezda traži drugi trijumf, a prva prilika za to je večerašnje gostovanje u Monaku (21.00).

Mada se radi o izuzetno teškom rivalu, a crveno-beli nisu kompletni i još su se u međuvremenu sporazumno razišli sa (smatralo se) velikim pojačanjem Džejlenom Adamsom, u timu sa Malog Kalemegdana veruju da je sve moguće na terenu Kneževa.

„Spremamo se kao i za svakog protivnika, i nadam se da ćemo biti na visini zadatka. I dalje nismo kompletni, nedostaje nam Luka Mitrović, tu smo sa 13 igrača, i ovi momci koji su tu, spremni su da istrče na parket. Verujem da ćemo na prvom mestu energetski odgovoriti ekipi Monaka“, istakao je Zvezdin trener Vladimir Jovanović, na čije zadoviljstvo poslednji novajlija Luka Vildoza igra sve bolje, pa je već stigao da zasluži titulu najkorisnijeg igrača ABA lige prošlog meseca.

Naš tim i ekipa srpskog stručnjaka Saše Obradovića sastajali su se dva puta prošle sezone i oba duela su pripala francuskom predstavniku (70:62, 91:80). Trenutno, Monako ima učinak od četiri trijumfa i jednog poraza, dok je Crvena zvezda slavila tek u prošlom krugu (1-4).

Kako će teći i proći njihov večerašnji megdan možete pratiti na 1. kanalu Sport kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari