Crvena zvezda menja Milojevića i dovodi čuvenog izraelskog stručnjaka 1foto:Starsport

Koštao je Crvenu zvezdu ovosezonskog plasmana u Ligu šampiona, ali bi zajedno Barak Bahar i crveno-beli mogli da nastupe u najelitnijem takmičenju od narednog leta.

Pokušaće iz Ljutice Bogdana da demantuju tvrdnje Izraelaca da su dve strane postigle načelan dogovor; tvrdiće da apsolutno veruju Milošu Milojeviću, odnosno da su u Izraelu proteklih dana boravili zbog lepog vremena, međutim, uslikana delegacija crveno-belih teško da će moći da opovrgne da je sastančila sa šefom struke Makabija iz Haife.

Izraelci tvrde da crveno-beli već nekoliko nedelja pregovaraju sa najperspektivnijim tamošnjim stručnjakom i da su reprezentativnu pauzu iskoristili kako bi se sastali sa Barakom.

Domaći novinari su uslikali delegaciju Zvezde koja je nedavno boravila u Izraelu – Marka Marina, šefa skauting službe, Mitra Mrkelu, sportskog direktora, i Marka Petrovića, tehničkog direktora, kako je na večeri razgovarala sa Barakom Baharom.

Iako 43-godišnji stručnjak ima važeći ugovor sa Makabijem i za narednu sezonu, u slučaju da reši da promeni sredinu, u klubu mu ne bi pravili problem.

Iako ništa nije potpisano, Izraelci tvrde da je Bahar prihvatio opciju prema kojoj bi tokom leta preuzeo Crvenu zvezdu.

Veliko je pitanje kako će na ove natpise odreagovati Miloš Milojević, aktuelni šef struke crveno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari