Stanković: Sa strahom se ne igra, treba imati onu stvar pa izaći pred punu Marakanu 1Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je nezadovoljan igrom svojih fudbalera uprkos večerašnjoj pobedi nad Vojvodinom i istakao da ekipa mora još mnogo da radi da bi izgledala kako on želi.

„Moram da budem realan, moramo dosta da radimo, da popravimo mnogo toga, pre svega da steknemo samopouzdanje. Sa strahom se ne igra fudbal, sa strahom bolje da ga ne igraš. Treba imati onu stvar pa izaći na teren pred punom Marakanom i pokazati ko si i šta si. Mnogo stvari mi se nije svidelo iako smo igrali protiv nezgodnog protivnika“, rekao je Stanković za televiziju Arena posle utakmice.

„Igraju dosta tvrdo, čvrsto. Bilo je dobrih, ali i mnogo loših stvari. Ne može jedan momak od 20 godina da nosi celu ekipu, mislim na malog Velju (Veljka Nikolića). Čestitam mu na utakmici. Svi ostali treba mnogo, mnogo da rade da bi to izgledalo onako kako ja hoću“, dodao je Stanković, koji je prvi put vodio ekipu na stadionu „Rajko Mitić“.

Zvezda je na svom stadionu pobedila Vojvodinu rezultatom 2:0, u 22 kolu Super lige Srbije.

Crveno-beli sada imaju 61 bod, 13 više od drugoplasiranog Partizana, dok je Vojvodina treća sa 45.

Stanković je naveo da je zadovoljan jedino navijačima.

„Zadovoljan sam ovim momcima ovde na severu i celom stadionu. Hvala svim Delijama koji su došli i onima koji nisu. Hvala im na podršci. Oni su bili najbolji deo nas večeras“, istakao je Dejan Stanković.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović je kazao da je njegova ekipa hrabro počela utakmicu i da nije mogla da se nosi sa rivalom kada je ostala sa igračem manje.

„Hrabro smo ušli u utakmicu, nismo pokušavali da se branimo, samo smo kada nas je Zvezda na to naterala. Iz prvog šuta smo nesrećno primili gol, drugi sa 30 metara. Da smo ostali egal, 10 na 10, ko zna šta bi bilo do kraja. Ovako sa igračem manje teško je ovde na Marakani“, kazao je Lalatović.

On je čestitao svom nekadašnjem saigraču Dejanu Stankoviću.

„Čestitam Zvezdi na igri i pobedi. Čestitam mom drugu Dekiju Stankoviću na debiju na Marakani. Mi se okrećemo kolu u sredu i utakmici sa Radničkim“, naveo je Lalatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari