Di Kanio: Više volim čoveka s dušom, nego vanzemaljca bez emocija 1Foto: Beta/AP/Christophe Ena

Paolo di Kanio poznat je po svojim stavovima koje javno ispoljava kad god su u pitanju „vruće teme“. Poslednja se odnosila na partije Lea Mesija i Nejmara u dvomeću Pari Sen Žermena sa Realom u osmini finala Lige šampiona. PSŽ je eliminisan zbog očajnih poslednjih pola sata revanša u Madridu koji su završili porazom od 3:1.

„Mesi je teren napustio češkajući se po glavi, bez pokazivanja emocija. Pre mi se dopada način na koji reguje Kristijano Ronaldo. Kad je saznao da postoji mogućnost da bude rezerva protiv Mančester Sitija otišao je u Portugal, malo se odmorio, onda se vratio svež i postigao het-trik protiv Totenhema. Više volim čoveka s dušom, nego vanzemaljca bez emocija“, slikovit je u opisu doživljenog proslavljeni italijanski fudbaler.

Nekadašnjeg špica i posebno iritira način na koji se Mesi ponaša otkako je stigao na Park prinčeva iz Barselone.

„Mesi je pokazao ograničenja svoje ličnosti. Naravno da će mu publika zviždati. Hiljade navijačla ga je dočekalo, sanjalo o njemu, ali Leovo ponašanje je neprihvatljivo“, tačan je u kritici Di Kanio koji se oprobao i u trenerskom poslu.

Di Kanio je još kritičniji prema Nejmaru.

„On je još gori od Mesija. Ništa posebno nije uradio, a nedavno je reako kako želi da ide u MLS na tri meseca, da se odmori. Čoveče, poštuj ove ljude koji te plaćaju. Mora da postoji problem“, podvukao je Italijan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari