Divac, Stojaković i Bogdanović u protestu

Ostavite komentar


  1. Ovime su pokazali da su ne samo sjajni sportisti već i sjajni ljudi. Rasizam je zlo. Ja ga se kao belac stidim. Ono što mi u Srbiji možemo da promenimo je odnos prema Romima.

    1. Mogli bi i oni da promene malo odnos prema mojoj imovini koju konstantno obijaju a policija neće da se odazove. Sve je to do kulture a ne do boje kože, upamtite to.
      Nemate razloga da se stidite svoje boje kože. Ako se stidite, stidite se nečovečnosti koja vlada u Američkom društvu. Kako ne napadaju druge narode u istoj količini odlučili su da napadaju svoje malo. Gospodin Divac kao što je ovde pokazao da je nesumnjivo velik, bi mogao malo i da se zalaže za pravo svojih sunarodnika u Srbiji i u Crnoj Gori. Hvala mu unapred!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.