Đoković i Beker raskinuli saradnju

Ostavite komentar


  1. Збогом Новаче, некадашњи шампиону.
    Хвала ти Новаче за досадашњу радост. Нека ти је срећан пут у менталну изгубљеност. Жена је успела да те порази ментално и физички, а да нису могли ни сви најбољи тенисери света. Поздрави ми Буду и друге Сидарте, ако их сретнеш на том изгубљеном свету. Жао ми је вашег детета и твојих дивних и пожртвованих родитеља.

  2. Šta je u pitanju pare? Treba i treneru platiti njegov deo.Neće ići lako bez trenera…

  3. Ako Nole iduće godine potpiše sponzorski ugovor sa kompanijom Najk biće jasno zašto je do raskida saradnje došlo, premda se mora istaći da su bili odličan tandem i dopunjavali su se, pošto Beker u sebi ima nešto srpsko a Nole nešto nemačko i mislim da je to dobitna kombinacija.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.