Đoković igra i Sinsinati 1Foto: FoNet/AP

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće na sva tri naredna velika turnira u Americi, jer je prijavio učešće na mastersima u Torontu i Sinsinatiju, kao i na Otvorenom prvenstvu Amerike u Njujorku.

Masters u Torontu na programu je od 6. do 12. avgusta, a Novak će pokušati da stigne do pete titule u Kanadi. Do sada je pobeđivao 2007, 2011, 2012. i 2016. godine.

Žreb za šesti masters u sezoni biće objavljen u petak, objavljeno je na Đokovićevom sajtu. Iz Toronta Đoković ide u Sinsinati, koji je na programu od 13. do 19. avgusta.

To je jedini masters koji nije uspeo da osvoji, iako je četiri puta igrao u finalu. Od 27. avgusta do 9. septembra Novak će 13. put učestvovati na US openu, koji je osvajao 2011. i 2015. godine. S obzirom da prošle godine nije učestvovao ni na jednom od a tri turnira, Đoković će imati šansu da osvoji veliki broj poena i da se vrati u vrh ATP liste. Dva dana pre početka Otvorenog prvenstva SAD, Novak će biti deo tradicionalne manifestacije „Artur Eš kids dej“.

Pored najvećih zvezda muškog i ženskog tenisa, na toj celodnevnom zabavnom događaju učestvovaće i brojne ličnosti iz šou biznisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari