Đoković na 4. mestu ATP liste

Ostavite komentar


  1. Ali je zato prvi na listi tenisera-vegana! Ubi me ta naša srpska arogancija, jer da je veganstvo dobro za vrhunske sportiste, ne bi se čekao jedan Srbin da to pokaže, već bi Felps, Nadal, Federer, Bolt i ostali bili odavno vegani!

  2. Nakon sto je izgubio titulu prvaka Wimbledon-a i US Open-a prosle godine izjavio je ,stampa je objavila,da vise nije zainteresovan da dobija turnir za turnirom.Ne znam pod cijim utiskom je doneo takvu odluku kao sto ne znam koliko su bile tacne glasine nakon sto je izgubio u Wimbledon-u da je to bio rezultat tzv. licnih problema,koji obzirom da su licni.nikad nije demantovano ili potvrdjeno.Citao sam da je bio "pod uticajem"teniskog psihologa ali ko je on i do koje mere je imao uticaj na Djokovica je stvar spekulacije.Kad je raskinuao sa Boris Becker-om navodno razlog je bio da nije zeleo da trenira onoliko koliko je Nemac zahtevao.
    On se u ovom trenutku nalazi na prekretnici i jedino on i njegova supruga mogu da odluce da li su njih dvoje imali dost tenisa ili jos uvek postoji zelja da se nastavi i postigne vrhunac na kojem je bio do nedavno.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.