Đoković: Ograđujem se od pozicije i opozicije

Ostavite komentar


  1. Ne sumnjam u tvoje dobre namere kad je u pitanju zdrava životna sredina ali si izabrao pogrešno vreme.Očekujem u skorije vreme da se na dve trecine tvojih teniskih terena na Dorcolu pojave nove sadnice šumskog drveca.Eto i ja se borim za zdravu sredinu i volim te!

  2. Zbog ovog realnog naslova na ovu vest pocinjem da mislim da ne pripadate nijednom taboru. Hvala.

  3. Novak ima pravo, na stav.
    Nadam se da njegov stav, cuje i majka njegove supruge.
    Da ne sirim pricu.
    Novaku sve najboljr.

  4. Ja sam za opoziciju, 100 %. Samo opozicija menja ovu nasilničku i nenarodnu vlast, a samo preko politike ekolozi mogu da se izbore za svoje zahteve. Lično smatram da je biti apolitičan apsurdno i da to u stvari i nije moguće biti. Ako se Djoković bori za prava tenisera, zar to nije politika?! Pa izlazimo na izbore u nadi da bismo sebi obezbedili bolji život, zar ne. Pa kako onda da budem apolitičan? Djoković se ogradjuje, jer mu je previše lepo da bi otvorenom podrškom opoziciji rizikovao probleme. Mada muslim da bi vlast napadima na njega i sigurno izgubila izbore.

  5. Bravo Nole.Ti si velicina a oni koji te vuku na jednu ili drugu stranu su neispunjeni ljudi.Setilu su se da ti je deda po mami Hrvat a premijerki u deda i itac Hrvati i to niko ne pominje i ne treba da delimo ljude po nacionalnisti vec dali su dobri ili zli

  6. Bravo Nole i ja sam apolitican veruj mi a i sport me uopste ne zanima nikada nisam pogledao ni jednu utakmicu u bilo kojem sportu a pogotovo ne teniski mec , za miljo i ekologiju sam uvek bio ali sa razumnim izvodljivim resenjima koji daju rezultate , tako da .

  7. Boriti se za pravdu i istinu iziskuje svesno, politicki odgovorno bice. Nazalost,sam Nole, rece da je apolitican!

  8. Nije mi jasno cime njega ucenjuju pa mora ovako da se pravda kako nije za opoziciju, kako mu je samo stalo do cistog vazduha, cak ni Rio Tinto ne sme da pomene, a protest bio upravo zbog te kompanije.

  9. Postujem te i divim ti se na svemu dosad uradjenom,ti si ponos srpskog naroda…ali nemoj sebi nikada vise dopustiti da te zloupotrebljavaju Vulin & co….Ti si najsjajnije sto ovaj narod i drzava ima.Bog s’tobom,sve najbolje

  10. Izgleda da si se ogradio samo od opozicije. Ako iskreno želiš dobro zdravlje ovom narodu dovoljno je da kažeš- NE RIO TINTO !

  11. Dobro se setio. Ni jednom recju nije spomenuo RIo Tinto, skroz politicki korektno, nema sta….

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.