Istorijska pobeda Đokovića i peti trofej na Vimbldonu

Najduže finale u istoriji Vimbldona

Ostavite komentar


  1. Nole, CADE!
    Pokazao si da si bolji nego sto je iko mogao da pomisli. Samo ti znas koliko si dobar, a na nama je samo da se uvek odusevimo novim granicama koje ti postavljas. Hvala ti na zadovoljstvu koje nam pruzas.

  2. Prilikom posete jednoj školi, 2017. godine, dogodilo se jedno pitanje, jednog dečaka i jedan odgovor jednog tenisera, pre i nakon tog događaja svetskog broja jedan:
    – Nole, zašto si pao ?
    – Nisam pao, samo sam seo da odmorim.

  3. Pre neki dan ste pisali o sportskim penzijama. Nole je neko ko je zasluzuje I to kao nacionalno priznanje za svestske uspehe, a nikako kao materijalna naknada. Samo sportisti sa takvim ili slicnim uspesima zasluzuju to priznanje I to na kraju karijere. A mi imamo devojcice od 17 g sa sportskim penzijama.

  4. Hajmo ljudi, Nole
    Vimbldon dobi svog “dona”,
    To je uspeh našeg Đokovića,
    Koji udarao lopticu kao iz groma.
    Nole bio lopticu pet sati bez predaha
    Slušajući, teniske publike, uzdahe
    Vidi se da Nole je bez premca
    Podigao isti pehar pet puta.
    Sve čestitke Noletu,
    A porodici što ga imaju takvog!

  5. Mnogo mi je žao sve one koji su navijali za popularnog „Rodju“. A, u Srbiji ih ima mnogo. Valjda im je Novak, ćovek koji isuviše liči na ljude iz ove male, veštački osiromašene i ubijene države. Nervira ih njegova prostodušnost i činjenica da ga nisu iskvarili ni novac, ni slava, ni belosvetski glamur. Oni bi umeli mnogo lepše da troše njegove pare. Novak je ostao ono što jeste a to mnoge nervira. Njihova patnja danas je velika i zato ih razumem. I žalim, naravno.

  6. Ne znam kako je nadmenim englezima kad im je ove godine u Vimbldonu Balkan trijumfovao i u muškoj i u ženskoj konkurenciji…

  7. Bio je izvanredan, zasluzuje sve cestitke. Hvalio je i protivnika Federera, koji ima 37 godina, rekavsi: ,,bio bi srecan da i ja u 37 godini igram kao Federer,,

  8. Pa dobro, al samo da znate, Nole nema diplomu a veliki dr Stefanović N. ima. Šalim se. Napred Nole i hvala ti za sve radosti koje si nam priredio..

  9. A vrhovni gostuje na tv pinku u hit tvitu, verovatno je primetio da danas , tj. veceras svi pricaju o Noletu. Pa šta kaže, alo šta je ovo svi pričaju o noletu niko ne priča o meni, našta to liči, idem na pink u hit tvit, da pričam o uspesima , samo svojim, naravno, jer osim neme niko ništa i ne radi, samo ja radim 25 h dnevno!

    1. Jel moguće da vi u svakoj temi vidite Vučića. Pa ovde se uopšte ne priča o njemu. Nije tema.

  10. Новаче, Србине, браво, од данас се зна ко је најбољи свих времена.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.