Đoković poražen od Hjeon Čunga na Australijan openu

Ostavite komentar


  1. Nepoznat igrač, to je to, nisu ga utrenirali. Novak se povukao 6 meseci da bi ga treneri utrenirali da pobedi Aleksandra Zvereva, Tima, KIrgiosa (od mlađih) za starije igrače je imao "šeme" šta da igra na terenu…..

  2. Ne dozvoljavam da iko vise na navaji za Novaka od mene, ali bojim se da neki veci navijac od mene ne napise ““sve je to namestaljka Amerike, Zapada i Siptara".Previse je ludila u Srbiji,zaista.

  3. Ljubav je slepa. Nista novo. Samo sta ako je Djokovicevo pozoriste stvarno neko iz senke sracunato izrezirao sve koristeci pomenutu i slicne zakonitosti? Pa na kraju Novaku milioni, Albancima Kosovo, reziseru citav Balkan a Srbima puno nacionalno srce i isceljene dusevne boli! Zato braco serbska ako vam je stalo do povratka na mesto prvaka sveta i okoline terajte Putina napolje… U protivnom ovaj ce morati da postuje sponzorske ugovore tj. da igra i dalje a naciju sve vise i vise da blamira. Mudro je nas predsednik zakljucio: ne verujmo u teorije zavere ali ni u slucajnosti.

  4. sport propada zbog takvih kao sto ste vi, ali mogo mocnijih, koji unosite politiku u sport….za noleta podrska, sto se mene tice, moze da ne igra, da igra, da gubi, da pobedjuje, mnogo sam srecnih trenutaka imala zbog njega, postujem ga i volim i kao licnost i kao sportistu..

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.