Novak Đoković ne ide na US open

Ostavite komentar


  1. To je njegova odluka a ne us opena. Novak je znao da ce biti malo verovatno da dobije zeleno svetlo. Njegov problem. Ne treba zaliti novaka. On se malo egzibicionise jer ima kamione i avione pa mu se moze da ih malo za……va

  2. Pravi profesionalci bi uradio sve šta treba da bi se nadmetalo u svom sportu. Nekada su oni koji predstavljaju zemlju i život davali za nju. Ovaj čovek ne bi ni da primi mali ubod igle. To nije profesionalac. Svi drugi vrhunski teniseri rade sve što treba a naš Nole se rađe blamira po zatvorima i veruje baba Vangi i brdima kod Visokog. Koje razočarenje. Iskreno se nadam da će Nadal, koji je pravi profesionalac osvojiti i taj turnir.

  3. Ne ide ni na AO jer mu je zabranjen ulazak u Australiju na 3 godine – ono kad sam sebe matiras bez potrebe.

  4. Novak Đoković je potpuno zdrav čovek i ne vidim razlog zašto mu ne dozvoljavaju da igra. Ovo je iživljavanje nad njim. Nisam ja neki veliki njegov navijač, ali mu se divim na rešenosti. Velika je nesreća što se politika umešala u sve pore naših života. Zabranjuju sportistima da se takmiče, jer dolaze iz zemlje koja se ne dopada svetu, a taj svet ima političare koje ni sve vakcine sveta ne mogu da ozdrave. Sa ili bez novih turnira, Novak je najveći.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.