Đoković više nije na prvom mestu ATP liste

Ostavite komentar

  1. Jestw nekorektno od strane Wimbledona i ATP, ali Novak je najveci “krivac” za ovakvu situaciju. Sigurno je da nece igrati Americku tueneju, a inda mu sledi isladanje iz prvih 10.
    I to sve zbog jedne vakcine…..e moj Nole.

  2. Novak je ostvario sve ono o čemu je sanjao a najveći rekord, broj sedmica na prvom mestu sumnjam da će iko uspeti da obori. Ima sve masterse X2, broj GS-ova je među prva tri, pozitivan skor sa Nadalom i Federerom.
    Šta više tražiti? Na ELO listi je najbolji svih vremena, možda još da pokuša na olimpijadi da osvoji zlato i to bi bilo to.
    Ali, sa Novakom se nikad ne zna. Mislim da ima snage i volje za završni udarac kojim će opet istumbati rang listu i sebe plombirati kao najboljeg, već smo to videli par puta.

Ostavite komentar

Sport

Naslovna strana

26. novembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.