Đorđević odredio spisak igrača za Estoniju 1Foto: Starsport

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević odredio je danas spisak od 12 igrača za duel sa Estonijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019. godine.

Na spisku selektora Đorđevića nema igrača Crvene zvezde, ali tu je povratnik Miloš Teodosić.

Na spisku su: Miloš Teodosić, Ilija Đoković, Milenko Tepić, Dragan Milosavljević, Aleksa Avramović, Ivan Paunić, Marko Simonović, Stefan Birčević, Stevan Jelovac, Miroslav Raduljica, Nikola Jovanović i Đorđe Gagić.

Prekobrojni su ostali Branko Lazić, Ognjen Dobrić, Stefan Pot i Vladimir Lučić. Zbog povrede na spisku nije ni bio Stefan Jović, a Ognjen Kuzmić nije dobio dozvolu od Real Madrida da se priključi reprezentaciji.

Vasilje Micić i Nikola Milutinov su mogući kandidati za priključivanje timu za meč sa Izraelom, ali odluka o tome još nije donesena i zavisiće od rezultata protiv Estonije.

Utakmica protiv Estonije igraće se sutra od 18.00 u Talinu, a eventualnom pobedom Srbija će izboriti plasman na Svetsko prvenstvo u Kini.

U poslednjem meču u ovim kvalifikacijama „Orlovi“ će ukrstiti „koplja“ sa Izraelom, a taj meč je na programu u nedelju od 16 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari