Dragan Milosavljević i zvanično u Megi do kraja sezone 1Foto: Mega Soccerbet

Dragan Milosavljević danas je i zvanično promovisan kao novi igrač Mege do kraja sezone.

Srpski reprezentativac odlučio je da nakon raskida saradnje sa Unikahom, svoju karijeru rehabilituje u timu u kojem neće imati nikakav rezultatski pritisak i sredini u kojoj će moći da osluškuje svoje telo koliko je spremno za napore na profesionalnom nivou nakon preduge pauze prouzrokovane teškom povredom kolena.

Popularni Gagi ostao je tako samo velika želja Partizana.

Crno-beli su još prošlog leta pokušavali da ga angažuju, tačnije vrate u sredinu u kojoj se košarkaški u potpunosti afirmisao, međutim Milosavljević je u tom periodu bio pod ugovorom sa Unikahom.

Iako je delovalo da će, nakon sporazumnog raskida saradnje sa klubom iz Malage, Partizan imati zicer u smislu jačanja ekipe jednim iskusnim i dokazanim bekom, Milosavljević je ipak odoleo izazovu i rešio da posluša svog menadžera Miška Ražnatovića i ostatak sezone provede u Megi.

Gagi će tako ponovo biti saigrač sa Milenkom Tepićem, sa kime je dve godine sarađivao u Partizanu, od 2013. do 2015.

Nekadašnji reprezentativac Srbije prošlog leta je takođe poslušao Miška Ražnatovića, i umesto neizvesnosti igranja u grčkom šampionatu, odlučio je da pomogne u afirmaciji darovitih Meginih igrača, pre svega Filipa Petruševa i Marka Simonovića.

Po potpisivanju ugovora, Milosavljević je izjavio da veruje da je to prava odluka za klub i njega.

– Došao sam u Megu da se vratim košarkaški, da dođem u takmičarski ritam. Mislim da je ovo prava odluka, Mega ima odličan sistem gde se radi na razvijanju mladih igrača i ja verujem da ću uz njih uspeti da se vratim košarci, a da ću sa druge strane svojim iskustvom pomoći ekipi – rekao je Milosavljević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari