Duško Vujošević: Skupljanje poena za vajld-kartu Zvezdi

Za Danas o razlozima kandidature Beograda za završnicu Evrolige

Ostavite komentar


  1. Ove izjave neodoljivo podsećaju na ono: „Neka komšiji crkne krava“.

  2. Deda u penziji i dalje mrzi Zvezdu iz dna duse. Opusti se malo covece, i dalje te izjeda mrznja prema Zvezdi

    1. Pa vas normalan čovek ne može da voli ni pijan ni na drogama. Jedino što mu preostaje da vas demaskira i 9ogoli do kraja. Ali vas to ne tangira. Obraz djon. Moralni gmizavac i dalje pliva u mulju i fekalijama. Tu mu je najlepše. Prirodna sredina.

          1. Ne , nego Ćurković, Bjeković , Zečević , Đurić i naravno Tuđman !!!

        1. Samo privatizacija sport spašava, stop tajkunima u Srpskom sportu!!!!

    2. Kao prvo, naravno da mrzi zvezdu kada je zbog suprotstavljanja njoj morao da napusti Srbiju. Ali ta mržnja njega ne izjeda već nepravda koja je učinjena i koja se i dalje čini od strane ljudi koji vode ovu državu sa zvezdom na čelu.
      A kao drugo, gospodin Dule nije u penziji.
      Smrt fašizmu…

      1. Videli smo svi kako se „gospodin“ proslavio van Srbije u trenerskoj ulozi….o trenerskim metodama da ne govorim….hvatanje za vrat igrača, preforsiranje na pripremama tako da svi kasnije imali ozbiljne povrede i forsoranje igrača koji nisu iz Srbije….crnogorci, česi, litvanci….itd…

      2. Kao prvo lečite se i ti i „gospodin Dule“!
        Nije dovoljna dijaliza ni njemu a ni tebi.
        A kao drugo i još važnije od vaše hospitalizacije pričaš da je nepravda izjela čoveka koji je u košarku uneo primitivizam, agresiju, mržnju, prostakluk, krađe, nameštanja utakmica, prebijanja sudija…
        Čoveka kome nije smetalo što mu je predsednik drugi čovek Jugoslovenske levice Boriša Vuković i što je pod sapom držao Košarkaški savez i Sudijsku organizaciju 25 godina, što je toj istoj Zvezdi (koju je trenirao jednu sezonu) oteo preko poluga moći desetak vrhunskih igrača.
        Čoveka koji je na Evropskom prvenstvu sa 5 NBA igrača kao selektor zauzeo sedmo mesto i što nikada nije imao uspeha ni sa jednim klubom osim sa Partizanom kada je u rukama držao Savez i sudije.
        Čoveka koji je Pekovića oteo srpskoj reprezentaciji i preselio ga u Crnu Goru.
        Čoveka koji trenira Kluž u kosarci.
        O tom čoveku pričaš!?
        Sloboda narodu.

        1. Ako želite nekoga da šaljete na hospitalizaciju, trebalo bi da baratate činjenicama i uspostavite pravu dijagnozu. Ovoga puta ste potpuno omanuli. Da li je u pitanju neznanje ili loša namera sami najbolje znate.
          Duško Vujošević je košarkaški trener najvećeg ranga. Priznat i zvanično za najboljeg u Evropi 2010. godine. Osvojio je najviše titula u domaćem prvenstvu (po vama krađama i ne znam kakvim još podlostima), ali i u regionalnoj ABA ligi, protiv koje se borio zbog interesa srpske košarke (toliko o forsiranju stranaca na štetu srpskih igrača). Kada je njegov klub uslovljen igranjem te lige učešćem u evropskim takmičenjima on je osvojio 5 puta, od čega 4 puta za redom. Za selektora je izabran kada niko drugi nije hteo i na EP u Švedsku 2003. godine odveo sledeći tim: Vukčevič, Koturović, Bogavac, Avdalović, Stojaković, Ostojić, Jarić, Drobnjak, Aškrabić, Vujanić, Perović i Gurović. Sad pronađite tih vaših 5 NBA igrača? Usput, ta reprezentacija je osvojila 6. a ne 7. mesto. Na kraju, nije mogao Srbiji oteti nekoga ko je Crnogorac (Peković je direktor Košarkaške reprezentacije Crnr Gore). Jedino ako vi to vidite kao normalnost, a ne bi me začudilo.
          Duško Vujošević je u Klužu savetnik, a ne trener.
          Gospodine, da ste, ne daj bože, lekar, vaša dijagnoza bi bila, ne pogrešna, već tragična. Ni jedan podatak vam ne odgovara istini. Doduše, nije zabranjeno verovati u Deda Mraza, ali on ne postoji.

        2. On je gospodin ? Pitajte limara Ostoju , koji ga je „napipao“ i odstranio , kao i Pekovića !!! Kada je toliki gospodin , zašto je tužio kk partizan ,??? Zar svi koji igraju i treniraju jsd , nisu „zaljubljeni“ u klub i igraju iz „ljubavi“?

  3. evo javio se ovaj ‘dušebrižnik’lepo je bilo dok je država partizanu ‘sređivala’ evro.lige.i to što je zvezda bila treča u regularnom delu sezone? u aba ligi je plej of najvažniji.bila je zvezda prva i 2014 i 2018 pa nije osvojila titulu.plej of je takmičenje za sebe.zamislite kad bi u nba ili evro-ligi bio proglašen prvak bez plej ofa

  4. Brini svoju brigu covece, ako Beograd dobije kandidaturu to ce biti dobro i za Partizan mada ne verujem da ce se to desiti. Kako stvari stoje, cela liga ce verovatno biti ponistena, sigurno da Real, Barsa ili Makabi nece da se sloze da se trenutno stsnje proglasi konacnim. Kao sto Vucic lozi polupisneni narod, tako i to radis sa budalama sa tribina. I za tvoju informaciju, predsednik Partizana je Ostoja iz SNS a princa Danila cuva ekipa sa juga „janjicari „

  5. Kao i uvek, pravo u metu. Bolesna želja diktatora da ostvari svoje decacke snove. Jednom huligan, uvek huligan. Bravo Dule, ostajes jedini slobodouman čovek iz sveta sporta.

    1. Slobodoumni je svojevremeno dao sebi za pravo da kaze kako Djokovic kao nacionalni sportista nema pravo da se izjasnjava kao navijac Zvezde i da zbog toga vise nece navijati za njega, sto mu Novak nikada nije uzeo za zlo, naprotiv…bez sumnje, da je Novak izjavio da navija za Partizan onda bi slobodoumni pricao suprotno…pitanje je da li iz svoje navijacke ostrascenosti je kriticar rezima i da li bi bio ovakav kriticar kada bi Vucic bio navijac Partizana, ne verujem, vec bio bio sa Lazarom Ristovskim na istoj bini…

  6. Nije mu čudno što je 2013. Partizan bio prvi u svim sportovima. Sa druge strane, u trenutku kada je Partizan na tabeli ispred Zvezde u košarci i rukometu, govori da se sada sve namešta za Zvezdu. Malo je kontradiktoran.

  7. Mrznja prema nasoj Zvezdi i nasem predsedniku je ogromna! Coveku treba hitno pomoci! Ono sto glodare, i vujosevica najvise boli, je to sto su danas cetiri stuba Srbstva: SPC, Srbska vojska, SNS i Crvena Zvezda, koja ima oko 10 miliona navijaca u svetu, i to se dugo dugo nece promeniti, a titule ce se i dalje nizati.

    1. Ovakvu Zvezdu je lako mrzeti. Kad je brane debili kao ti, a vode još veći, kao čović i vučić (namerno malim slovima), mogu da je vole samo paćenici sa IQ manjim od broja cipela koje nose.

      Što se Duleta tiče, u pravu je kao i uvek. Fašizam i sunovrat koji su doneli sns smradovi su nepojmljivo duboki…

    2. Smesan si. Srba u svetu ima ukupno oko 11 miliona. Patiš od iste boljke kao i Vučić. Megalomanske ničim utemeljene laži. A Vujošević je u pravu. Na terenu je Zvezda daleko od Evrolige. Van terena je mnogo bliža. Nebitan klub koji ima podršku države, to je sva priča o tom klubu.

    3. Nisi vi „Manguparija“, vec se cinicno i lazno tako potpisujete, a kometar je politicki, pa bi mu podjednako odgovaralo da se potpisete sa „Janicari“…a sto se sporta tice nije bilo posteno ni u vreme Vujosevica kome nije smetalo otimanje igraca iz Zvezde pod ugovorom jer mu je politika davala novac, a o gepekovanju sudija da ne pricamo…samo jos ne cusmo ko je dao novac za sadasnji tim KK Partizan, pun stranaca, za najskupljeg trenera i za vracanje milionskih dugova

    4. Neka nam je bog u pomoci,kad he stub Srpstva crvena zveda komunisticko cedo.Porediti slavnu Srpsku vojaku sa zvezdom petokrakom to je bolesno.Kakve veze ima politika i Sns sa sportom bolesnice.Gasi vise ove kominjarske klubove da ne sire mrznju medki srpskim narodom.

  8. Najjaci su mi oni iz raspozicije koji su protiv Vucica, SNSa ali zato kar pocne o Zvezdi prica zaborave sve ili pocnu, svaka vlast je bila za nekoga.. Haha, srpski mentalitet i moral kao djon..

    1. A ko je platio najskupljeg trenera i konkurentan tim Zvezdi, ako nije SNS…

  9. Dal je moguce da svi koji ne vole zvezdu i sadasnju vlast dobiju ovoliku medijsku paznju iako je njihov broj minoran.izvinite sto vas pitam da li smatrate da vasi mediji nemaju podjednaku medisku zastupljemost.da li je vase medijsko izvestavanje stvarno nezavisno ili….?

  10. Aman čoveče, ostavi sa više nas….imaš svoju bolest, porodicu, poznanike?! Pusti moj klub na miru i čekaj sudnji dan u hobijima….igraj šah (ako znaš), pecaj, piši Andropovu, analiziraj ubistvo kenedija….

  11. Zašto dotični gospodin nije moralisao posle 13 uzastopnih titula u košarci i 6 titula za redom u fudbalu?!

    Čemu sva ova plakajuca patetika, i jedni i drugi manipulišu. Sad je došao red na druge i šta sad!?!

    Ta ista Zvezda je bila samo prvak u šahu 2010 i šta sad?!?

    Zamerao si Djokovicu što javno navija za Zvezdu!

    Okani se patetične mržnje!!!

  12. Zašto je bitno mišljenje trenera koji vodi klub za koji se sigurno zna da nikada neće igrati Evroligu?

  13. Ako je to istina sto prica Dule Vujosevic , onda je to stvarno velika sramota za nas sport.Ima li kraja tome.

  14. Pre svega, pogresno je poistocecivsti zvezdase i Vucica, ja volim Zvezdu a Vucica ne mogu da smislim. Gospodine Vujosevicu, Vi verovatno znate da je situacija u Srbiji uzasna, rekao bih da odavno nismo bili blize da nekom padne glava pa Vas molim, ne dolivajte ulje na vatru. Taj Vucic koga ponavljam ne mogu da smislim je poslao svog coveka u KK Partizan, sa tasnom punom para iz koje se verovatno i Vama isplacuju dugovi, taj Vucic koga ne mogu da smislim je potkupio i zvezdine i partizanove vodje navijaca, taj „veliki zvezdas “ je naredio svojim placenicima sa severa da bojkotuju KK CZ onda kad njegov bata nije uspeo da preuzme klub ali vama partizanovcima ne smeta da kao papagaji ponavljate kako ste ugrozeni, prema vama se sprovodi aparthejd i slicne budalastine

  15. Dule je potpuno u pravu, setimo se drzavnog doceka za Bertomeua, kad je bio gost vrha drzave, kad se racunalo da Zvezda ima sansu za proboj na F4. Licno ga je Vucic primio i verovatno novcem svih gradjana Srbije platio organizaciju F4 u Beogradu. Setimo se Partizanovih plasmana u eliminacionu fazu svake godine, stalno na korak od F4, jednom i na sam F4, ali tada drzava nijednom nije ni pokusala da dobije organizaciju. To potpuno potkrepljuje Duletovu pricu. Tendencija postoji, zato se i islo na svodjenje Partizana na ikebanu…

  16. Svaka cast Vujosevicu dokazao si da si najbolji i najcasniji trener sa prostora bivse SFRJ.Zelim ti puno dobrog zdravlja I pametno je sto si otisao u Rumuniju zamlju vise civilizacije I hrabrosti od Nas.

  17. Dule je jedini pravi opozicionar. Intelektualac. Veličina. Uspešan, nepokoran i nepotkupljiv. Jedini.

  18. Zasto ste objavljivali ovaj interviju Duska Vujosevica ako ste na njega pustili komentare rupaskih botova???Cilj vam je svuda isti-po svaku cenu zastiti lopove iz krcunove druzine,TU NEMA PODELE NA VLAST I OPOZICIJU,jel tako??Dok objavljujete komentare rupaskih botova uredno brisete komentare Grobara.Jasno je kao dan da je sve sto je Dule rekao istina i to ne moze pokriti vasa uredjivacka politika,dzaba vam trud i SRAM VAS BILO,sto bi rekao Dasa Radulovic!!!

  19. Bravo, Dušanu Vujoševiću! Jednom od retkih koji ima petlju da kaže šta misli i zna.

  20. Valjalo bi da vasa administracija poradi na suzbija objavljivanje komentara u kojima je recnik ili koncept primitivan,vulgaran i podstrekuje mrznju ,kao sto je ovaj gde kaze da njemu nije dovoljna dijaliza sa potpisom ss ,verovatno po ugledu na naciste ili neke druge komentare,gde su pominju glodari ,namestanje utakmica ili neke ocigledne lazi da je drugi covek drzave bio Borisa Vukovic .Naravno, svima nama koji smo crno beli ,citanje svake reci velikog Duska Vujosevica popravlja raspolozenje Odlicna analogija za Tenerife i igranje bez publike ,verovatno da je u pravu u vezi vlasti i ucesca CZ u Evroligi

    1. Isto kao sto je objasnio Kimiju, pa kad je ovaj progovorio povukao sve sto je rekao, pred svima, kao najveca kukavica, sto i jeste, pobjegao u Rumuniju.

  21. Opet “stari, dobri” revolucionar i avantgard Dule o svojoj omiljenoj temi – postenju i pravdi… Jeste u srba kratka pamet ali on bi bar trebao biti izuzetak. Kad je onomad tadasnja vlast sakom i kapom sipala u KK Partizan nije mu padalo na pamet da prica o pravdi vec je uzivao u blagodetima naklonosti drzavne vrhuske u vidu silnih sponzorstava i “motivisanju” privatnih kompanija da ulazu u omiljenu igracku tadasnjeg predsednika drzave. Jedan primer samo, da osvezim pamcenje avantgardi: kad je tamo negde 2011. godine doveden AC Law za nepunih 8 meseci pikanja basketa za njihov klub placen je 500 000 $ sto je u danasnje vreme i obzirom na trendove u evropskoj kosarci blizu miliona USD. U to vreme KK CZ je bila “taboo klub” za koji nije postojao interes drzave i za koji “nije bilo pametno” odvojiti makar i simbolicno sponzorstvo ako ste bili privatnik – znam na primeru iz porodice. Nista od ovoga recenog ne abolira ove sad, taman posla, jer ja za razliku od avantgardnog Duleta imam malo bolje pamcenje i ipak malo cistiji obraz. Dule, isti ste. Treba stosta pocistiti i pospremiti u ovoj drzavi dok sport dodje na red, a kad dodje samo privatizacija po normalnim merama i standardima pa da se nadamo necemu. Ovako, samo je pitanje da li je Kurta ili Murta na vlasti trenutno, i cija strana Topciderskog brda je Kurti odnosno Murti bliza srcu. Zato me ovi pokusaji “osvescavanja” Duleta samo nagone na mucninu i ta njegova zakasnela pamet koje nije bilo 7-8 godina sve dok je umesto Murte tu bio Kurta. Ma, isti ste, Dule, dzaba. Metla samo, da se podvuce crta, pa od nule… Trenutno ionako bolji od toga i nismo.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.