Obradović pred Bajern: Voleo bih da odigramo kao u Bolonji (VIDEO) 1Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Partizan u četvrtak u 20.30 časova dočekuje Bajern u „Štark areni“ u 26. kolu košarkaške Evrolige.

Pobeda je crno-belima skoro imperativ jer su u poslednje četiri utakmice, po dvaput u ABA ligi i vodećem klupskom takmičenju evropske košarke, pretrpeli poraze, a naročito im je teško pao poslednji, protiv Splita pred svojom publikom.

„Odigrali smo veoma lošu utakmicu protiv Splita. To ne umanjuje način na koji je Split igrao, izuzetno pametno, strpljivo i borbeno, zato su dobili utakmicu. Kada se priča o kvalitetima dva tima, tu su neke stvari veoma jasne. To je košarka i pokazalo se još jednom da su želja i motivacija presudni u sportu. Mi smo odigrali izuzetno slabu utakmicu, šutirali za tri 4/31, bilo je i dosta otvorenih šuteva. To je neka utakmica, koja je pokazala sve neke najgore moguće stvari koje mogu da se dese jednom timu kao što je naš. Veliko razočaranje, nadam se najiskrenije da se to više nikada neće ponoviti“, istakao je Partizanov trener Željko Obradović.

Uprkos porazu protiv Virtusa u Bolonji strateg crno-belih smatra da je tada pružena igra koja treba da bude model na meču s Bajernom.

„Voleo bih da igramo utakmicu, kakvu smo velikim delom igrali u Bolonji. Sa velikom željom, borbenošću… Imali smo utakmicu koju smo mogli lako da dobijemo, ali smo je nekim greškama izgubili. Da nema tih grešaka, da borbenost bude na nivou kao većim delom u Bolonji. Ništa specijalno ne bi trebalo da se uradi, samo da se vratimo načinu igre kako smo igrali… Agresivno i da postoji ta ogromna želja koja je veoma bitan faktor“,

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari