Fejsa: Opušteno ući u meč sa AEK-om 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Samo jednom u 21. veku dogodilo se fudbalerima Partizana da ispadnu u prvom kolu kvalifikacija za jedno od međunarodnih takmičenja. Nakon poraza u Larnaki od AEK-a (2:1) crno-beli su pod velikim pritiskom pred sutrašnji revanš na svom stadionu (21.00).

Ulog je zaista veliki jer bi prolaz garantovao igranje u plej-ofu Lige Evrope i eventualnih osam utakmica na međunarodnoj sceni.

S obzirom na izdanje na Kipru, moguće su velike kadrovske promene, a jedna sigurno neće biti u opciji, s obzirom na to da se Andrija Pavlović, poslednje pojačanje, povredio na zagrevanju u Larnaki i da se još uvek nije oporavio.

Svetozar Marković mogao bi da se vrati u poslednju liniju tima i verovatno zameni Sinišu Saničanina na poziciji štopera. Šanse Partizana u Humskoj u mnogome će zavisiti od kvaliteta prekaljenih igrača u manevru, Bibrasa Natha i Ljubomira Fejse. Nekadašnji reprezentativac Srbije odigrao je na Kipru sasvim solidno i u odnosu na saigrače u manevru, bio je najsigurniji u pasu i destrukciji protivničke igre.

Tokom bogate karijere odigrao je sijaset sličnih utakmica; s tim u vezi, sigurno će njegovo znanje i iskustvo sutra uveče biti od nemerljivog značaja.

„Samo opušteno ući u meč. Na kraju se ispostavi da su utakmice pod pritiskom najlakše za igru. Potrebno je da igramo fudbal najbolje što znamo. Očekuje nas težak meč, ako mi to dozvolimo, a nadam se da naćemo. Igramo protiv dobre ekipe, svesni da smo bolji, znamo koliko vredimo, jedva čekamo početak, da bismo je završili kako želimo“, poručio je Fejsa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari