FIBA objavila predlog novog dresa košarkaške reprezentacije Srbije, navijači oduševljeni izgledom

Ostavite komentar


  1. Teško da su to ozbiljni predlozi, već se neko poigravao sa izgledom dresova koji su “redizajnirani“ na osnovu nacionalnih zastava. Lično, većina predloga je kič, uključujući tu i dres Srbije.

  2. Bez zle namere: jel moze neko da mi objasni šta je tu za ‘oduševljenje’?
    Čak i da je lep (sto nije), zašto bi se navijači odusevljavali lepotom dreseva? Razumem potezima, pobedama, ger-plejom… ali lepotom dresova?

  3. Stvarno su prelepi ali nerealno da na primer aki igramo sa amerikancima obe ekipe igraju u ovim dresovima. Potpuno ista kombinacija boja i morali bi bar jedni da igraju u jednobojnom dresu

  4. LEPO SU NAM PREDLOŽILI a na ivici umesto srpske je HRVATSKA, HOLANDSKA I NEKE IZMIŠLJENE ZASTAVE… Nama su i istoriju „PREDLOŽILI“ na Berlinskom Kongresu 1878. I od tada smo mi „sloveni“…

Ostavite komentar


Sport

De Brujne nije ozbiljnije povređen 10

De Brujne nije ozbiljnije povređen

Fudbaler Mančester sitija Kevin de Brujne rekao je da nije ozbiljnije povređen i da se dobro oseća, uoči poslednje utakmice u Premijer ligi protiv Vest Hema, u kojoj njegova ekipa može da odbrani šampionsku titulu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.