Fight Channel menja ime u SK Fight 1Foto: Promo/SK Fight

Specijalizovani kanal posvećen borilačkom sportu Fight Channel od 1. januara 2022. godine postaje deo najuspešnijeg regionalnog sportskog brenda Sport Klub i menja ime u SK Fight.

Koncept kanala, koji je po svom sadržaju jedinstven u Evropi, se neće menjati pa će gledaoci i dalje imati priliku da gledaju uživo prenose najznačajnijih borilačkih takmičenja.

I tokom 2022. gledaoci će moći će da prate UFC, ukupno više od 40 takmičenja na godišnjem nivou. Kao glavni promoter MMA borbi, UFC duže od 25 godina okuplja najbolje rangirane zvezde ovog sporta i puni najveće svetske arene i stadione.

SK Fight kanal biće dostupan u svim zemljama regiona a pored UFC-a prenosiće i druga prestižna borilačka nadmetanja među kojima su i Bellator, Glory World Series, FFC i drugi.

Osnovan pre 10 godine, Fight Channel se pozicionirao na tržištu kao jedan od vodećih kanala ovog žanra. Od 2017. godine je deo United Media, vodeće medijske kompanije u jugoistočnoj Evropi koja u svom portfoliju ima više od 55 televizija i skoro 40 portala.

Priduživanje Fight kanala brendu SK koji godinama unazad drži lidersku poziciju kada su u pitanju prenosi najznačajnijih sportskih takmičenja iz fudbala, košarke, tenisa, moto sportova doprineće njegovom daljem razvoju i pozicioniranju i van granica regiona.

“Planiramo da SK Fight u narednom periodu proširi poslovanje atraktivnim prenosima novih takmičenja ali i da značajno obogati svoju arhivu snimaka najznačajnijih borbi. Takođe, cilj nam je i da, osim svetskih događaja, promovišemo i razvijamo domaću i regionalnu borilačku scenu ali i da kroz dokumentarne filmove edukujemo mlade o borilačkim sportovima”, ističe direktor SK Nemanja Simeunović.

SK Fight će gledaocima biti dostupan na istoj poziciji na kojoj se nalazio Fight Channel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari