FSS kaznio "večite" zbog derbija, žalba Zvezde još bez rešenja 1Foto: Starsport

UEFA je odluku o žalbi Crvene zvezde na odluku da se meč sa CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope koji je na programu 13. februara u Beogradu odigra bez prisustva publike odložila za petak.

Pravni tim crveno-belih je obrazložio žalbu pred Apelacionim sudom, „presuda“ je iz UEFA najavljena za juče, ali je bez obrazloženja pomerena za jedan dan.

Na poslednjoj prijateljskoj utakmici protiv Sileksa za fudbalere Crvene zvezde iskrsao je još jedan veliki problem. Nakon odlaska Kange u Spartu iz Praga, povredio se Ričmond Boaći, prve prognoze navodile su da je u pitanju pucanje mišića, ali je posle pregleda dijagnoza bitno blaža. Zbog bržeg oporavka, Boaćiju je neophodna intenzivna terapija zbog čega se vratio za Beograd, prognozirana pauza je 10 dana. Dakle, Boaći, najverovatnije, neće biti u postavi za prvu utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope protiv CSKA, ali bi u revanšu mogao da se nađe u timu.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je Partizan i Crvenu zvezdu više od mesec dana nakon nereda na večitom derbiju. Partizan je kažnjen igranjem jednog meča bez prisustva publike, dok će u još jednoj utakmici biti zatvorena samo južna tribina. I crno-beli i Zvezda moraće da plate po 300.000 dinara, jer su njihovi navijači koristili pirotehniku na derbiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari