Fudbal je uvek glavna tema, a danas postoji poseban razlog 1Foto: Meridian

Sezona u TOP ligama ulazi u foto-finiš. Već danas ćemo znati ko osvaja prvenstvo u Španiji, koje je nikad uzbudljivije, ali i ko su finalisti u najskupljem meču Engleske.

Previše je razloga da danas budete prikovani za male ekrane jer nas očekuje vrhunski fudbal.

Tim povodom spremili smo vam pravu poslasticu: 1.500 DINARA za online klađenje!

Bonus preuzmite OVDE, a onda pogled na utakmice koje smo vam izdvojili i TIKET BEZ USLOVA može da se sastavi!

ČEMPIONŠIP: PLEJ-OF

Program počinje danas i to borbama za plasman u finale plej-ofa engleskog Čempionšipa. Brentford će od 13.30 časova dočekati Bornmut u revanš meču polufinala i pokušaće da nadoknadi zaostatak iz prve utakmice koja je završena pobedom Bornmuta rezultatom 1:0.

Kasnije, svoj revanš će igrati Svonsi i Barnsli, a u tom susretu domaćin ima prednost od jednog gola.

Pobednici će se sastati u finalu na Vembliju, a podsetićemo vas da je Fulam prošle sezone za pobedu u finalu zaradio neverovatnu sumu od čak 135 miliona funti!

Dakle, i te kako imaju zašta da igraju četiri pomenute ekipe. Nezahvalno je predviđati konačan ishod oba meča, ali kompletnu ponudu za klađenje detaljno prostudirajte OVDE.

BORUSIJA DORTMUND – BAJER LEVERKUZEN

Danas imamo priliku da ispratimo i duele poslednjeg kola Bundeslige, a u terminu jedinstvenom nemačkom fudbalu (15.30) biće odigrani svi mečevi. Iz ponude smo izdvojili duel u Dortmundu gde će Borusija pokušati da produži niz od sedam pobeda i to u derbiju protiv Bajer Leverkuzena. Kvote su i te kako primamljive, a samo ovaj meč nudi preko 1.300 opcija za klađenje.

REAL MADRID – VILJAREAL

Potom se selimo u Španiju, gde će Real pokušati da osvoji titulu u poslednjem kolu La Lige. Rival će od 18.00 časova u Madridu biti Viljareal, a osim što moraju da pobede fudbaleri Reala se nadaju kiksu Atletiko Madrida koji u isto vreme gostuje Valjadolidu. Atletiko ima dva boda prednosti, ali verujte, u turbulentnoj sezoni kakvu smo gledali, ništa nije nemoguće!

ATALANTA – MILAN

I za kraj, duel kojem se mnogi raduju – Atalanta dočekuje Milan u derbiju poslednjeg kola Serije A. Atalanta je obezbedila igranje Lige šampiona za sledeću sezonu, dok Rosoneri pokušavaju isto da urade. Nalaze se trenutno u dobroj situaciji, ali poraz u Bergamu mogao bi Milan da košta elitnog takmičenja, pošto Napoli ima jednak broj bodova, a Juventus samo bod manje.

Odlučujuća utakmica je na programu u nedelju od 20.45 časova – do tada, imate priliku da se zagrejete uz pomenute duele koji su danas, definitvno, glavna tema evropskog fudbala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari