Fudbaleri Zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije

Ostavite komentar


  1. Milojevicu, nije moguce da tim koji je naj skuplji u drzavi ne zna ni jedan pas da odigra, ja bih se da sam trener takve ekipe zapitao koliko vredim kao trener. Ko je vrsio odabir stranaca pa doveo u Zezdu sve ispusene lule, ni jedan ne pokazuje nikakvo znanje , a o zalaganju ne treba trositi reci. Ekipa ti deluje na terenu kao rastimovan klavir. VREME JE ZA PROMENE.

  2. Milojevicu zar je moguce da naj skuplja ekipa u Srbijni igra kao rastimovan klavir, niko sa nikim kao da ne govori, zalaganje je ne oprostivo, stranci ne pokazuju nista.Jdnom recju ja bi se zapitao koliko vredim kad ih nista nisam naucio. Vreme je za PROMENE !

  3. Taktika katastrofa.Jedinu prednost…Marakanu ne koristimo…već bežimo kao miševi u odbranu.I onda najsporiji tim Zvezda hoće da da gol iz kontre.Ko je ovde lud.

  4. Svi protivnici se uplaše Marakane i zbunjeni ostaju jer ih Zvezda ne napada.Onda ulapiraju da su ovi bezveznjaci i bubnu nam 5 6 golova .Sprdnja.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.