Futsal: Vranjanci potcenili protivnika i izgubili prvo mesto 1Priznanje klubu i navijačima / Foto: V. Ristić Danas

U 13. kolu Prve Futsal lige Srbije ekipa Vranja neočekivano pretrpela poraz pred svojim navijačima od niškog Winter sporta 4:3 i znatno umanjila šanse da prvenstvo završii na prvom mestu.

Razočarali su domaći futsal igrači publiku u Vranju jer su očigledno potcenili protivničku ekipu Winter sporta iz Niša koja se bori za opstanak.

Videlo se to već u prvom poluvremenu kada su gosti poveli sa 2:1, a domaći nisu iskazivali ambiciju da pokažu veći trud i zalaganje kako bi ostvarili „rutinsku“ pobedu kako su najavljivali pre ovog meča. Na kraju zaslužena pobeda Nišlija, a poraz domaćinu umanjuje šanse da prvenstvo okonča na prvom mestu i tako krene u plej off sa najbolje pozicije.

Kompletni rezultati 13. kola Futsal lige Srbije: Kalča – Bečej 3:5, Konjarnik – Ivanjica 1:1, Loznica – Zemun 8:1, Novi Pazar – FON 5:3 i Vranje – Winter sport 3:4.

Tabela: Loznica 31, Vranje 28, FON 26, Konjarnik 25, Novi Pazar 23, Bečej 22, Ivanjica 16, Winter sport 13, Kalča i Zemun 3. U sledećem 14. kolu Vranjance očekuje još jedno teško gostovanje protiv Bečeja, dok se derbi igra u Beogradu između ekipa FON i Loznice.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari