Agravanis odgovorio Itudisu: Pričaj o tome kako psuješ na srpskom 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaški reprezentativac Grčke Dimitrios Agravanis (28), krilni centar, zatražio je da se povuče iz tima u predvečerje Svetskog prvenstva (25. avgust-10. septembar), navodeći lične stvari kao razlog.

Kasnije tokom dana, zbog spekulacija o potencijalnim nesuglasicama između njega i selektora Dimitriosa Itudisa, oglasio se i grčki stručnjak.

„Odlazak Agravanisa nije promenio stanje stvari. Sportisti ovde dolaze dobrovoljno, nije im prislonjen pištolj na čelo. Uostalom, i u planu treninga je bilo da Agravanis i Kalaicakis večeras ne treniraju, da budu van ekipe“, rekao je Itudis nakon poraza od Italije na Akropolis kupu i dodao:

„Sam sebe je izbacio iz reprezentacije, neću da otkrivam detalje. Kontaktirao sam 22 košarkaša telefonom ili lično. Neko je rekao ‘dolazim’, neko je rekao ‘ne mogu’. Vrlo jednostavno“.

Agravanis odgovorio Itudisu: Pričaj o tome kako psuješ na srpskom 2
Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Agravanis se nakon Itudisovih komentara oglasio na instagramu.

„Prestanite sa lažima, pričajte o tome kako psujete na srpskom“, napisao je Agravanis.

Objava je izbrisana brzo.

Agravanis je u porazu Grčke od Srbije u prvoj utakmici Akropolis kupa odigrao nepuna dva minuta i postigao je jedan poen. Nije ga, međutim, bilo posle dva dana, u utakmici protiv Italijana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari