Beograd, Novi Sad – Karlos Moja, najbolji kubanski skakač uvis, doputovao je u Novi Sad gde će učestvovati na atletskom mitingu „Eurotop 2007“, koji se večeras (20.00) održava u dvorani SPENS. U našu zemlju stigao je i njegov zemljak, najbolji skakač uvis svih vremena Havijer Sotomajor, koji će biti specijalni gost večerašnjeg mitinga.

Beograd, Novi Sad – Karlos Moja, najbolji kubanski skakač uvis, doputovao je u Novi Sad gde će učestvovati na atletskom mitingu „Eurotop 2007“, koji se večeras (20.00) održava u dvorani SPENS. U našu zemlju stigao je i njegov zemljak, najbolji skakač uvis svih vremena Havijer Sotomajor, koji će biti specijalni gost večerašnjeg mitinga. On je vlasnik svetskog rekorda (245 cm) koji je postavio još 1993. godine. Godinu dana pre toga osvojio je zlatnu medalju na OI u Barseloni.
Pored njih dvojice, gosti „Eurotopa 2007“ biće i najbolja srpska atletičarka Olivera Jevtić i juniorka Ivana Španović, koja je nedavno postavila novi seniorski rekord Srbije u skoku udalj (6,53 m). Na mitingu će učestvovati neki od najboljih skakača uvis današnjice: Rus Jaroslav Ribakov, vlasnik najboljih ovosezonskih rezultata, Italijan Nikola Čoti, rekorder „Eurotopa“ (231 cm), kao i Vjačeslav Voronjin, Mark Bosvel, Sergej Kljugin, Aleksej Dmitrik, Andrea Betineli, Rozle Prezelj i Niki Pali. Srbiju će predstavljati Branko Đuričić i Jovan Vukićević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari