Hrvatska ima sve

Oko struke

Ostavite komentar


  1. Misljenja sam da ste jedino prevideli, na ovom prvenstvu, mozda i najboljeg igraca, koji ce po mom misljenju voditi svoj tim do trofeja. U nedostatku klasicnog plejmejkera, kakav je nekad bio Zidan, u francuskoj reprezentaciji tu poziciju preuzeo je sjajni Antoan Grizman. Cini mi se da mu je posvecena nedovoljna paznja. Mozda nije atraktivan koliko Kutinjo ili miran na lopti koliko Azar, ali je njegov doprinos igri Francuske nemerljiv.

  2. Vidim da smo mi Srbi deprimirani fijaskom nase reprezentacije, u nasim medijima gledali samo u to kako su Hrvati sa njihovom simpaticnom predsednicom slavili svoju fudbalsku pobedu, a ne njihovu sjajnu igru. Iako smo tradicionalno naklonjeni Rusima, da su igrali jos 120 minuta ne bi ih nadigrali. I to su cak i Rusi prihvatili iako su se nadali pobedi. Nasi celnici, nas predsednik, neka sada vide koliko vredi proboj reprezentacije u cetvrtfinale, jer zahvaljuujuci svima njima sa selektorom i sa svim fudbalerima, mi smo u bescenje prodali nas sportski i politicki ugled. Koliko miliona evra vredi stisak ruke hrvatske predsednice Kolinde i premijjera Medvedeva, i kakva se poruka salje Svetu i ruskim biznismenima ? O ovome je trebalo da razmisljaju nasi pre nego sto su se unapred predali i sve po starom obicaju prodali. Inace traziti Tomsona u svakom hrvatskom fudbalskom jajetu je uobicajena srpska budalastina kojom se licni neuspeh opravdava nevaznim detaljima jednog slavlja USPEHA. Kad su pobedili i usli u polufinale Hrvati ako to zele nek proslave tako sto ce da dube na glavi, zar cemo mi da im odredjujemo kako ce da slave svoje pobede. Mi bi za pocetak trebali da se pozabavimo onima koji nam smetaju da postignemo bilo gde i bilo kakakv uspeh.

    1. Eh Dejane, opet mešaš politiku I sport. Mi jesmo naklonjeni Rusiji ali je Hrvatska bila bolja od Rusije.
      Ako nije ljubomora što oni su a mi nismo.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.