Idemo na Ligu šampiona 1Foto: EPA/ SLAVADOR SAS

Miroslav Đukić predstavljen je kao novi trener Partizana u koji se vratio posle deset godina, a prvi cilj koji je postavio ispred sebe je plasman u Ligu šampiona.

„Imamo dobru ekipu i možemo da napravimo velike stvari. Partizan mora još lepše, bolje i jače. Mora da se nadograđuje svakoga dana, to je za mene veliki izazov i mislim da imamo materijal za to. To su mladi momci željni učenja i da napreduju I samo treba ispratiti ih i voditi kako treba. Partizan traži titule i mi smo njegovi vojnici. Mi smo tu da učinimo sve da Partizan što bolje funkcioniše“, rekao je Đukić.

Partizan je proteklu sezonu završio osvajanjem oba domaća trofeja, pa su ambicije navijača kao i pred svako leto jesen u Evropi.

“ Ponosan sam što sam došao ovde i mislim da ne mogu da imam veću ponudu od ove ovde. Mi često potcenjujemo našu ligu i naš fudbal i mi smo krivci za to.. Znate i sami da nikad nisam tražio alibije i izgovore, da mi trebaju pojačanja i slično. Idemo na Ligu šampiona, to je naša obaveza i to je prvi cilj pred nama. Moramo da budemo svesni da smo mi odlična ekipa. Ne puštaju ovi na zapadu toplu vodu, nisu oni ništa bolji od nas, ali treba da verujemo u sebe“, rekao je Đukić.

On je još dodao da mu se čini da je u klubu idealna situacija, da vladaju pozitivna atmosfera i energija.

 „Mislim da je pravi trenutak da napravimo moderan Partizan koji će igrati moderan fudbal. Za mene je Partizan svetinja i tako moramo da se ponašamo. Partizan mora da igra i dobar fudbal, ne može samo da pobeđuje. Kada kažem mi smo Partizan, to znači maksimalne zahteve što se tiče rada i poštovanja kluba. To ćemo ovih dana utanačiti ko će biti saradnici“, dodao je novi trener srpskog šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari