Ima ih u Evroligi koji razmišljaju košarkaški: Crvena zvezda i Partizan stubovi su evropske košarke, više zaslužuju licencu od Nemačke i Francuske

Ostavite komentar


  1. Ko je ovak čovek i ko je za njega čuo do pre neki dan.Drugu je priču pričao ovde.Sada se udvara Rusima,a dvorane tek tamo bile prazne.EL stalno o tržištu i novcu a retko o košarci.Partizanu i Zvezdi jeste mesto u EL sa ovim kvalitetom timova,ali do kada je svemogući spreman da finansira takve projekte.
    Dizanje kvaliteta košarke i pre svega suđenja je zabranjena tema za EL.

  2. Krajnje je nefer i licemrno izjednačavati ta dva kluba! Jedan je bivši i daće Bog budući prvak Evrope a drugi nikada nije pokazao ni ambiciju da napravi neki rezultat u Evropi. Taj drugi na osnovu isilovane priče kroz ABA ligu ( u kojoj njihov predsednik ima još jedan klub) poslednjih desetak godina obezbeđuje učešće u Evroligi.Osim učešća njih naravni ne zanima i neki rezultat jer to učešće je samo pokriće za nenormalne količine novca koje su kroz klub prošle u tom periodu.Zato nemojmo neprikidno igrati žmurke pred svetom i evropom ako želimo da ni oni prema nama ne igraju razne igrice. Tzv KK CZ je kriminalna organizacija!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.