Ivanović: Nisam zadovoljan rezultatom u Evroligi jer nismo ušli u Top 8 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener crveno-belih Duško Ivanović izjavio je pred meč njegovog tima i Fenerbahčea u okviru poslednjeg kola ligaškog dela Evrolige, da je zadovoljan što je hala rasprodata.

„To je zaista izuzetan znak da su naši navijači zaista fantastični što ja ponavljam stalno i što je istina. I zaista daju snagu ovim momcima kad izađu da igraju, podršku im daju, znači im puno“.

On je i izjavio da bi Zvezda imala šanse da osvoji Evroligu da je ušla u TOP 8.

„Izuzetno kvalitetan tim, dobili su zadnju utakmicu protiv Efesa možda najviše zahvaljujući tome što su imali neke igrače koji su bili povređeni, pa su silom prilika igrali sa pet niskih igrača i igrajući sa pet niskih napravili su razliku. Izuzetno kvalitetan tim, izuzetan broj igrača koji mogu da reše utakmicu i situacije jedan na jedan, situacije na niskom postu, tu su izuzetno jaki. I vrlo su iskusna ekipa. Zadovoljan sa angažovanjem i predanošću sa kojom moji momci rade, a sa rezultatom nisam zadovoljan jer nismo ušli u Top 8. Mislim da je zaista šteta za ovaj tim, jer da smo ušli imali bismo realne šanse da osvojimo. Ali ovo je lako pričati sad kada si napolju“, zaključio je Ivanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari