Janković: Pokušaćemo da nametnemo naš ritam protiv Zvezde 1Foto: BETAPHOTO/FK CUKARICKI/MO

Fudbaler Čukaričkog Aleksa Janković rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da „nametne svoj ritam“ u duleu Super lige protiv Crvene zvezde.

„Trudićemo se da nametnemo svoj ritam, da ih nateramo da izađu iz svoje zone komfora i da im što više otežamo stvari u derbiju. Gledao sam ih u revanš meču protiv Kluža, i pored činjenice da su imali četiri gola prednosti iz prvog susreta, išli su na pobedu“, rekao je Janković, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog igraće u nedelju na svom terenu meč sedmog kola Super lige Srbije protiv Crvene zvezde.

Janković je dodao da je u mlađim kategorijama Partizana odigrao veliki broj mečeva sa Zvezdom, a da se posebno seća poslednjeg derbija.

„Često smo izvlačili pozitivan rezultat, ali sećam se i tog poslednjeg derbija, kad smo izgubili 4:3. Tada je Milan Savić, sada saigrač u Čukaričkom, postigao tri gola u preokretu kojim je Zvezda došla do titule u omladincima“, rekao je 21-godišnji fudbaler.

Mladi fudbaler je ocenio da će atmosfera na stadionu biti dobra, uz dosta kako gostujućih tako i navijača kluba sa Banovog brda.

„U takvom ambijentu je mnogo lepše igrati, osetili smo to u evropskim duelima na startu ove sezone“, dodao je on.

Janković je u karijeri bio saigrač sa sadašnjim trenerom Čukaričkog Sašom Ilićem, u trenutku kada je bio član prvog tima Partizana.

„Najviše saveta sam dobijao upravo od njega i Lole Smiljanića. Sale mi je pričao da budem strpljiv, da vredno radim, da pokušavam da izvučem maksimum iz svake situacije. Takođe, da koristim svoju brzinu, da dam loptu i da igram bez duela, posebno jer sam tada bio nizak i mršav“, rekao je on.

Na tabeli Super lige Srbije Zvezda je treća sa 13 bodova, dok je Čukarički na četvrtom mestu sa tri boda manje.

Meč između Čukaričkog i Zvezde na programu je u nedelju od 18.55.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari