Partizan opet posegao za početnikom kao rešenjem u kriznom trenutku

Šokantan rasplet čak i za dobro upućene u dešavanja u Humskoj 1

Ostavite komentar


  1. Interesantan tekst ali mislim da je autorka promašila temu! Kao prvo, gospodin Mirković nigde i nikada kao razlog svoje ostavke nije naveo, citat:
    “ nestručnost rukovodstva i njihove štetne izbore, tešku besparicu i opšte nezadovoljstvo u svlačionici i Radnoj zajednici“ kao što stoji u ovom tekstu. Kao drugo,izuzetno cenim i poštujem ovaj list, pa stoga smatram da se ovde mogu pročitati analitički tekstovi o recimo prijateljsko -revijalnim utakmicama koje Zvezda redovno igra sa svim klubovima Super lige, osim derbija naravno. Unapred se pobednik u svim tim utakmicama zna, pa Zvezdo izvodi i kombinovoni sastav. E iz tih razloga je potpuno nebitno ko je trener Partizana, pa i Murinjo da dođe bio bi opet ne drugi, već treći iza Zvezde i Radničkog, klubove koje finasira i poomaže državni aparat uz pomoć sudijske komisije i celog FSS-a. Milošević je iz drugih razloga postavljen za trenera!

    1. Vi partizanovci, stvarno postajete interesantni. Dok ste godinama i u fudbalu i u košarci bili na vrhu sve je bilo u redu, sada kada se pojavio drugi(u ovom slučaju Crvena Zvezda), vi vidite neke zavere, pucate od pakosti, neverovatno. Pa čak kada Zvezda igra međunarodnu utakmicu, umesto da navijate za srpski klub, vi se naslađujete neuspehom.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.