Jokanović nadmudrio Paunovića 1Foto: EPA-EFE/ ANDY RAIN

Šefild junajted bolji od Redinga (1:0) u meču 19. kola Čempionšipa.

Srpski treneri su međusobni okršaj dočekali pod imperativom pobede, jer im se timovi nalaze u donjem delu tabele i borbi za opstanak, a Reding je imao šansu da se pobedom izjednači po broju bodova sa večerašnjim rivalom.

Posle nezanimljivog prvog poluvremena u kojem je viđen tek jedan šut na gol od strane gostiju, Šefild Junajted je terensku inicijativu materijalizovao golom za vođstvo u u 56. minutu. Strelac je bio defanzivac Džejden Bogl, koji je iskoristio centaršut Mekgoldrika.

Zasluženo slavlje gostiju imalo je, međutim, tamnu stranu, jer se škotski vezista Džon Flek odjednom srušio na travu i počeo da se trese. Lekarski tim je brzo intervenisao i posle desetak minuta ukazivanja pomoći, igrač je ustao. Bio je svestan u tim trenucima i komunicirao sa lekarima, ali je za svaki slučaj teren napustio na nosilima i potom kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Uprkos nemiloj sceni i brizi za kolegu, njegovi saigrači su sačuvali prednost i probili se na 16. poziciju u drugom po snazi takmičenju u Engleskoj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari